Поради

Як правильно підготуватися до сексу в душі, щоб він був незабутнім

Як правильно підготуватися до сексу в душі, щоб він був незабутнім

У занять сексом в душі є маса переваг. По-перше, ви можете робити це, навіть якщо в квартирі хтось знаходиться – все незручні звуки заглушить вода. По-друге, ніхто з партнерів після статевого акту не кинеться в ванну, адже ви вже тут. І нарешті, секс в душі – чудовий спосіб урізноманітнити рутинне інтимне життя.

Однак для того, щоб все пройшло ідеально, потрібно дотримуватися кількох правил, які допоможуть і отримати задоволення, і уникнути травм.

Відкладіть мило

Намилювати один одного – дуже еротичне заняття, але займатися цим варто лише на етапі прелюдії. Переходячи до статевого акту, відкладіть мило подалі. В іншому випадку, воно може потрапити в промежину і стати сильним подразником для слизової оболонки.

Заздалегідь приготуйте презерватив

Розривати упаковку мокрими руками буде не дуже зручно. До того ж, в процесі може пропасти настрій. Підготуйте контрацептив заздалегідь і покладіть його поруч, щоб можна було його легко дістати. І пам'ятайте: вода не допоможе запобігти небажаній вагітності і вже точно не захистить від інфекцій, що передаються статевим шляхом..

Будьте уважні

Через велику кількість води і мила секс в душі може бути вкрай травматичним. У пориві пристрасті досить просто послизнутися, вдаритися або звалити полиці з банним приладдям. Ось чому важливо уникати різких рухів і не спиратися на край ванни або раковини. Щоб не посковзнутися на мокрій підлозі, обов’язково постеліть килимок або рушник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, цікаво знати
В тему