Поради

Етикет в одязі: як не можна носити речі

Етикет в одязі: як не можна носити речі

Щоб виглядати стильно, трендових речей в твоєму гардеробі недостатньо. Повір, якщо ти одягнеш оверсайз піджак і застебнеш його на обидва ґудзики, це буде провалом.

Тому радимо уважно вивчити правила. Про всяк випадок відразу скажемо, що бежевих колготок в твоєму гардеробі не повинно бути навіть на самій далекій полиці.

Ось головні правила етикету в одязі, які повинна знати кожна!

Білизна під білу сорочку

Сподіваємося, про те, що носити чорний бюстгальтер під білу сорочку можна, ти знаєш. До речі, з білим – та ж історія. Єдиний правильний варіант – вибрати білизну тілесного кольору.

Кроп-топ + бюстгальтер

Кроп-топ виглядає добре тільки в тому випадку, якщо з-під нього не стирчать чорні або силіконові лямки від бюстгальтера. Запам'ятай головне правило: носити кроп-топ потрібно без білизни. Або купити бра, що не буде видно!

Застібаємо піджак правильно

Домовимося раз і назавжди: піджак застібаємо тільки на один ґудзик – на верхній. Ніяких інших варіантів бути не може.

Бежеві колготки

Навіть якщо ти купиш дуже дорогі бежеві колготки, виглядати вони будуть, м'яко скажемо, не дуже. Винятків немає! Зате ти сміливо можеш носити білі колготки або чорні з монограмою, як у Gucci і Chanel.

Сумка + взуття в одному кольорі

Якщо тобі здається, що підібрати сумку під колір взуття - це гарна ідея, ти помиляєшся. Запам'ятай, це перша ознака не дуже гарного смаку ...

Шнурівка на «джорданах»

А це крик душі. Будь ласка, ніколи не зав'язуй шнурки на «джорданах» на вузол або на бантик (ще гірше). Такі кросівки потрібно носити недбало.

Шліца на піджаку

Можливо, ти не звертала увагу, але майже на кожному піджаку є шліца (іншими словами, розріз). Так ось, її обов'язково потрібно розпорювати (а заодно і кишені). Інакше навіть найдорожчий піджак буде виглядати, м'яко кажучи, дивно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, Модні тренди, мода, жінки, Поради
В тему