Поради

Які люди не готові до тривалих стосунків: все, що треба знати

Які люди не готові до тривалих стосунків: все, що треба знати

Тарологиня і парапсихологиня Галина Янко назвала знаки Зодіаку, яким важко підтримувати тривалі відносини.

Близнюки

З Близнюками може бути непросто підтримувати довгі стосунки, тому що вони можуть бути непослідовними, не мати чіткої позиції і не зберігати відданість одній людині протягом тривалого часу. У відносинах вони часто відчувають нудьгу і потребують новизні. З ними дуже добре на початковому етапі відносин, але коли вони стають більш рутинними, їм і їх партнеру стає складно. У той час як багато інших мріють про стабільні стосунки, цього може бути недостатньо для Близнюків.

Стрілець

Стрільцям подобається знайомитися з новими людьми, і вони виробляють фантастичне перше враження, але для них може бути складно підтримувати довгострокові відносини. Нерідко вони занадто самовпевнені й уперті. Стрільці схильні вважати, що всі проблеми у відносинах - це відповідальність їх партнера. Кожен Стрілець іноді сприймає людей і відносини як належне, що може привести до напруги в парі.

Телець

Тельці можуть бути жахливо впертими, і нерідко у них виникають проблеми у відносинах з близькими людьми, які не згодні з ними або мають інші переконання. Тельці часто виявляються неготовими до компромісу, тому не можуть прийти до спільного знаменника зі своїми другими половинками.

Водолій

Водолії можуть бути непростими у відносинах, тому що їм складно співпереживати емоціям інших людей, але в той же час вони вимагають уваги до своїх власних почуттів. Якщо їх людина хоче висловити свої почуття, а Водолій не відкритий для цього, партнер може відчути себе буквально невидимим. Водоліям все одно, вони не схильні висловлювати свої емоції звичним для інших людей способом. Вони просто не знають, що робити, і замість того, щоб запропонувати емоційну підтримку, дистанціюються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, стосунки, кохання
В тему