Поради

Чому зрілих чоловіків тягне на юних дівчат

Чому зрілих чоловіків тягне на юних дівчат

Пари, в яких чоловік у кілька разів старший за свою обраницю, зустрічаються повсюдно, і часом ми навіть не відчуваємо подиву від таких союзів. Однак питання, чому чоловіки після 40 нерідко залишають дружин з дітьми заради юних дівчат, все одно залишається відкритим.

Ось думки психологів, які з’ясували, що приваблює сильну стать в жінках, які годяться їм у дочки.

Почуття молодості

І чоловіки, і жінки, які вибирають партнерів молодших, часто відзначають, що їхні обранці дають їм друге дихання. Вони допомагають знову відчути молодість, навіть якщо по паспорту вона давно пройшла, дарують смак до життя і енергію.

Безпорадність

До 40 років багато жінок вже домагаються кар’єрних висот. Вони впевнені в собі, самодостатні і не потребують покровителя. Чоловіки із заниженою самооцінкою не здатні миритися з незалежністю своєї дами серця, тому вони вибирають юних дівчат, які потребують допомоги і поради. Така пасія допомагає чоловікам цього типу потішити самолюбство і переконатися у власній значущості.

Низькі вимоги

В силу своєї недосвідченості юні дівчата часом вимагають від чоловіків куди менше, ніж дорослі жінки. Деякі з них ще не вміють або не хочуть окреслювати межі, і тому чоловік відчуває вседозволеність у відносинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, психологія
В тему