Поради

У яких пар будуть найкращі діти: поради астрологів

У яких пар будуть найкращі діти: поради астрологів

Шлюб з правильним партнером, який відповідає вам за знаком Зодіаку, може істотно збільшити шанси на появу у вашому житті прекрасного малюка.

Дуже часто батьки стикаються з масою проблем під час виховання власних дітей. Нерідко чад із незговірливим характером і патологічною пристрастю до капостей в суспільстві називають важкими дітьми. Ось чому астрологи наполегливо радять людям якомога серйозніше ставитися до вибору другої половинки, вважаючи, що проблемні хлопці з’являються на світ із-за несумісності мам і тат, яка наочно відображена в їх гороскопах.

Лев і Водолій

Леви і Водолії ростять своїх спадкоємців у дружній атмосфері без будь-яких заборон і покарань. При цьому навіть діти з непростим від природи характером знають і розуміють, що в світі об’єктивно існують важливі норми моралі. Водолій, який вміє вести діалог, і турботливий Лев – прекрасна пара, яка зуміє прищепити синові такі якості, як скромність і вміння зачаровувати оточуючих.

Телець і Рак

Відкриті світу Тельці і не бояться труднощів і дуже уважні до улюблених Раки також зможуть виростити чарівних діточок. У цьому гармонійному союзі конфлікти і розбіжності в сім’ї - не в пошані. Якщо Раки і Тельці одружуються, то вони всіма силами будуть боротися за ідеальні відносини між усіма членами своєї нерідко зразкової родини.

Риби і Діва

Спокійні і вміють тримати себе в руках Риби стануть прекрасними дружинами або чоловіками для чуйних Дів. Саме шлюби між цими представниками астрологічного кола ведуть до появи на світ дітей з вродженим «шостим почуттям» - умінням по-особливому сприймати матеріальний світ. Крім того, чада Дів і Риб нерідко демонструють безпрецедентне милосердя до ближнього свого.

Втім, експерти вважають, що гарне виховання і шанобливе ставлення до власного малюка безумовно є гарантією того, що дитина виросте прекрасним і доброю людиною, причому незалежно від знаків Зодіаку, під якими народилися його мама і тато.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп, діти, батьки, Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали