Лікарі назвали продукти, які не можна їсти після 30
Психологиня-консультантка, дієтологиня Марія Малишева назвала продукти, від яких варто відмовитися після 30 років.
За словами фахівині, після 30 років обмін речовин починає сповільнюватися, знижується вироблення колагену, зростає ризик виразки шлунка, високого тиску, атеросклерозу, серцевого нападу або інсульту.
Тому першими варто припинити їсти смажені продукти. Так як вживання смаженої їжі частіше чотирьох разів на тиждень збільшує ризик ожиріння і більш серйозних ускладнень для здоров’я.
«Картопля фрі або смажене м’ясо, все, що приготовлено шляхом смаження на олії, безсумнівно, шкідливо», - зазначає вона.
Також фахівчиня порадила уникати знежирених молочних продуктів, оскільки там жир замінюється великою кількістю цукру, канцерогенними підсолоджувачами або сиропами глюкози і фруктози.
Лікарка назвала небезпечною газовану воду, так як вона може вплинути на розвиток раку, хвороб серця, діабету, остеопорозу, виникнення Альцгеймера і Паркінсона, епілепсії і важких емоційних розладів.
Спеціалістка закликала відмовитися від рафінованих вуглеводів, маргарину і вершкового масла, обробленого м’яса і чіпсів.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.