Поради

Як зрозуміти, що він думає про тебе

Як зрозуміти, що він думає про тебе

Якщо хтось просто думає про нас, навіть не роблячи ніяких дій, ми все одно можемо про це дізнатися! Ось усі п’ять телепатичних ознак того, що він думає про тебе.

  1. На тебе нападає гикавка

Якщо ти гикаєш, це означає, що хтось думає про тебе або обговорює тебе. А можливо, навіть скаржиться на те, що ти довго не дзвониш або не звертаєш уваги.

  1. Ти постійно натикаєшся на біле пір’я

Якщо ти бачиш усюди біле пір’я, це чергова явна ознака, що про тебе хтось думає. Не варто, звичайно, надавати велике значення крихітній білій пір’їнці, що одного разу зустрілася на твоєму шляху, але якщо ти помічаєш повсюди розкидане біле пір’я – сумнівів бути не повинно, він думає про тебе.

  1. Ти раз у раз раптом згадуєш про нього

Начебто без причини. Ось ти читаєш книгу або дивишся кіно, спілкуєшся з подругами, зайнята чимось своїм – і оп, в голову приходить раптова думка про нього. Що це означає? Так відбувається, коли він думає про тебе і несвідомо посилає телепатичний сигнал, який, звичайно, долітає до тебе – і ось. Тобто твої раптові думки про нього – це його довгі думки про тебе.

  1. Ти бачиш його уві сні

Якщо він приходить до тебе в снах, справа серйозна. Вторгнення в сон – дуже потужний спосіб нагадати або повідомити про себе, крім того, він може поспілкуватися з тобою таким чином, тим більше, якщо звичайним земним способом не виходить. Звертай увагу на те, що людина робить уві сні або чого він хоче – як правило, це його справжні наміри і прагнення стосовно тебе.

  1. Ти відчуваєш його присутність

Навіть якщо його немає поруч, ти постійно відчуваєш його дотик або ніби він стоїть у тебе за спиною. Або, наприклад, його голос – людини немає поруч, але відчуття, ніби він тут. Таке відбувається, коли телепатично хтось підібрався до нас дуже близько і не хоче йти і відпускати. Якщо особливо чутлива до подібного роду телепатичним вторгненням, ти відчуєш навіть його запах – ось так, на відстані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, стосунки, психологія
В тему