Поради

Як визначити, чи закоханий чоловік

Як визначити, чи закоханий чоловік

Як знак Зодіаку видає закоханість, незважаючи на бажання приховати свої почуття.

Овен

Чоловіки-Овни не терплять двозначності. Тому про свої почуття він заявить прямо в надії на адекватну взаємну реакцію.

Телець

Відрізняється упевненістю в собі Телець поруч з об’єктом симпатії почувається не у своїй тарілці і стає стриманим. Він настільки нервує біля жінки, яка йому сподобалася, що нерідко навіть починає заїкатися.

Близнюки

Якщо ви помітите, що чоловік-Близнюк прагне зачарувати вас цікавою бесідою, проявляючи граничну чарівність і дотепність, варто бути впевненою – цей чоловік небайдужий до вас.

Рак

Рак не буде поспішати з зізнаннями, бо боїться обпектися. Проте він стане шукати найменшої можливості для зустрічі з об’єктом зітхання, але зробить це гранично акуратно. Цей чоловік буде поступово йти на зближення, перш ніж проявити свої почуття.

Лев

Лев буде прагнути привернути увагу об’єкта симпатії своїм бездоганним зовнішнім виглядом. Для побачення він вибере кращий костюм і зробить ідеальну зачіску.

Діва

Чоловік-Діва спробує завоювати кохану невеликими, але з глибоким змістом подарунками. Таким чином він продемонструє важливість жінки для нього.

Терези

Представники знаку Терези спочатку відрізняються чарівністю і харизмою. Однак в стані закоханості ці його якості збільшуються до максимуму.

Скорпіон

Чоловік-Скорпіон готовий стежити за об’єктом зітхання і дізнаватися необхідну інформацію у навколишніх. Перед тим, як зробити крок назустріч, він спробує пізнати потенційну партнерку якнайкраще.

Стрілець

Безтурботний Стрілець в стані закоханості просто випромінює впевненість у собі. Він буде прагнути справити незабутнє враження і перевершити самого себе.

Козеріг

Козеріг буде посилати об’єкту симпатії недвозначні натяки, проте ніколи не заявить про свої почуття, поки не буде впевнений, що зможе завоювати кохану.

Водолій

З Водоліями слід запастися терпінням, бо вони часом і самі не можуть розібратися в своїх почуттях, тому не поспішають їх транслювати оточуючим.

Риби

Чоловікам-Рибам погано вдається приховувати свої емоції, тому вони взагалі вважатимуть за краще уникати спілкування з об’єктом симпатії. Щоб не наражатися на ризик, він просто-напросто зникне з поля зору коханої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, чоловіки, жінки, кохання
В тему