14 Травня 2018
Новини

Яким є коханий чоловік Надії Савченко

Яким є коханий чоловік Надії Савченко

Друзі та особисте життя народного депутата Надії Савченко - таємниця за сімома печатками. Ще нікому зі ЗМІ не вдавалося отримати хоча б найменший натяк, хто ж може бути її обранцем.

То чому Савченко самотня і якими якостями повинен володіти чоловік, щоб скласти їй пару – про це пише vesti-ukr.com.

Психолог-еволюціоніст Наталія Валицька впевнена, що потенційний партнер Савченко працює у неї в команді і розділяє її погляди, ідеї. «Коли людина одружена на роботі, як Савченко, то партнер для проведення часу не потрібен, а потрібен соратник. Вони будуть йти разом. В цьому є раціональний сенс, крім якихось суто жіночих задоволень. Відносини можуть розгорітися від загальної ідеї», - вважає експерт.

Як відомо, Савченко у в'язниці продовжує працювати, зокрема, готує депутатські запити і уявлення. Також повідомляється, що депутат продовжує голодування.

На думку психолога, обранця Савченко не варто шукати серед «кіборгів» або зірок кіно. Її ідеальний партнер може бути молодше і морально слабкіше.

«Надія Савченко як політичне явище наділена в тому числі чоловічими якостями. Тому в даному випадку класичний тип чоловіка не може до неї притягатися. Їй потрібен типаж, який її доповнює. Швидше за все, це буде людина-соратник, той, хто готовий захищати її правоту».

При цьому психолог підкреслює: це зовсім не слабкий тип чоловіка. Тут важливіше, що він повинен визнавати авторитет Надії і плисти в її фарватері.

«Сильні жінки природно притягують слабших чоловіків, - пояснює Валицька. - Якщо жінка хоче, щоб у неї був сильний партнер, то їй слід самій притягатися до сильних. Але Савченко завжди занадто зайнята, щоб за кимось бігати і до когось притягатися».

Нагадаємо, що в 2017 році була створена «Суспільно-політична платформа Надії Савченко». Тому не виключено, що обранцем нардепа може бути однопартієць, який, як каже психолог, буде їй і соратником.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, надія савченко, депутати
В тему