Поради

Ознаки, що у вас є магічні здібності

Ознаки, що у вас є магічні здібності

Магічними здібностями в різній мірі володіють всі люди: хтось про них навіть не здогадується, частина намагається розвинути, і тільки одиниці постійно використовують.

Наявність магічних здібностей пояснюється досить просто: це природна сила і енергія, які закладені в нас від народження. Ознайомтеся з основними ознаками таких можливостей і дізнайтеся, чи можете ви бути трохи чарівником.

  • Вам постійно щастить. З дитинства біди обходять вас стороною, з найскладнішої ситуації ви виходите з мінімальними втратами. Про вас кажуть, що ви – улюбленець долі.
  • Ви часто «знаєте», як складеться та чи інша ситуація або відносини. Ви не можете привести аргументів, але все відбувається так, як ви припускали.
  • Вас люблять тварини. Де б ви не опинилися, собаки не намагаються вас вкусити, і навіть самі неласкаві коти намагаються потертися об ваші ноги або забратися на руки.
  • Ви бачите, хоча б іноді, віщі сни. Вони можуть стосуватися подій вашого життя або оточуючих, але те, що відбувається в них допомагає уникнути небезпеки або підказує рішення проблем.
  • Ви розумієте, що багато подій і збігів не випадкові, робите висновки і намагаєтеся використовувати побачені «знаки» собі на користь. Вам часто складно пояснити оточуючим, на що конкретно ви звертаєте увагу, але для вас це ефективно працює.
  • Періодами ви відчуваєте непереборне бажання побути на самоті, але при цьому знаєте, що люди люблять спілкуватися з вами. Ви підсвідомо відчуваєте необхідність відновитися енергетично і налаштуватися на сприйняття більш тонких матерій.

Якщо ви не знайшли у себе чітких ознак, який магічний дар закладений в вас природою, його можна розрахувати за датою народження.

Для цього вам необхідно скласти всі цифри в даті. Наприклад, ви народилися 18.06.1989. 1 + 8 + 6 + 1 + 9 + 8 + 9 = 42. Якщо число вийшло двозначним, цифри в ньому потрібно скласти між собою: 4 + 2 = 6. Це і буде ваше «число магії».

  1. - здатності до різних способів наведення трансу або до гіпнозу;
  2. - можливість спілкування з духами померлих;
  3. - здатність подумки впливати на хід подій;
  4. - вміння ставити енергетичні захисту, створювати обереги;
  5. - дар ясновидіння;
  6. - здатність бачити «наскрізь» наміри людини, відчувати брехню;
  7. - вміння читати думки (телепатія);
  8. - здатність передбачати майбутнє;
  9. - володіння неймовірною інтуїцією.

Розвивайте свої магічні здібності і використовуйте їх собі на благо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія
В тему