Люди

Про ворожіння на Андрія, царство мертвих і небезпеки, що чатують під час магічних ритуалів

Про ворожіння на Андрія, царство мертвих і небезпеки, що чатують під час магічних ритуалів

Учасник «Битви екстрасенсів» Олексій (Велемудр) Скидан розповість про таємничі обряди прадавніх слов’ян, котрі до наших днів проводять уночі 13 грудня.

Перед тим, як поділитися відомостями про найдавніші зимові ворожіння, Олексій (Велемудр) зауважує: якщо дотримуватися всіх правил і не скептично ставитися до ритуалів чи, тим паче, насміхатися з них, то ворожіння (пов’язане, до речі, зі світом мертвих – Навою), не принесе поганих наслідків. Та коли ви робите це, анітрохи не вірячи в те, що відбувається, то і сили Нави, найімовірніше, не захочуть вам нічого розповісти або допомогти.

– Оскільки екстрасенсорикою я займаюся на професійному рівні, то перечитав дуже багато літератури. Тож ту інформацію, яка сьогодні розкажу, дізнавався із книг «Традиції та обряди стародавніх слов’ян», праці Лади Лузіної, а також з родових зошитів і записів. Саме там я знайшов підтвердження, що за часів Київської Русі, коли більшість русичів сповідували язичництво та вірили в магію сил природи і речей, існувало дуже багато ритуалів, – розпочинаємо розмову з Олексієм (Велемудром). – Так, до цих пір серед улюблених залишається ворожіння за допомогою взуття. Для цього необхідно вийти на вулицю або у двір будинку, взяти в руки один чобіт, обернутися спиною до загорожі та перекинути через паркан взуття. Куди носок чобота буде спрямований – з тієї сторони чекати дівчині судженого. На Андрія любили дівчата ворожити в решеті, куди засипали багато зерна, а між зернят клали колечка з міді, срібла, золота. Потім, заплющивши очі, кожна з дівчат брала жменю зерна з одним колечком і дивилася: якщо мідне витягнула – за бідового кавалера заміж вийде, коли срібне – за середнячка, ну, а коли золоте – все життя в багатстві купатиметься!

Як перевірити силу кохання та ймовірність одруження

– Із дитинства ми любили вгадувати на ромашці: «любить – не любить». А в ніч із 13 грудня можна поворожити на почуття судженого за допомогою миски з крупою, – продовжує учасник «Битви екстрасенсів». – Напишіть на клаптиках паперу ім’я хлопця, який подобається, скрутіть папірці в якомога меншу трубочку чи грудочку та сховайте під крупу. Перемішавши, спробуйте відшукати папірця з іменем судженого. Якщо це вдасться з першого разу, то так само швидко хлопець зізнається в коханні. Коли знайдете папірець із другої спроби ­– на ваші стосунки чекають труднощі. Якщо лише за третім разом віднайдете в крупах папірець, то хлопець не так сильно вас кохає, як розповідає. Ну, а коли на пошук папірця ви використали аж чотири шанси, то і шанси на якісь амурні стосунки доволі примарні.

Дослідивши величезну кількість історичної літератури, Олексій Велемудр відшукав спогади і про ось такі способи ворожіння на Андрія:

*На 12 аркушах паперу напишіть бажання і на ніч покладіть їх під подушку. Із них здійсняться ті, які першими ви дістанете зранку, 14 грудня.

*Перед тим, як лягати спати, напишіть на декількох аркушах по одному чоловічому імені і покладіть їх під подушку. А щойно прокинетеся – засуньте руку під подушку й дістаньте один із папірців: яке ім’я там прочитаєте – таке матиме й ваш майбутній чоловік.

* Серед давніх магічних ритуалів – ворожіння на гральних картах: покладіть чотири королі під подушку, зранку дістаньте одну з карт: піковий король – чоловік вам дістанеться старий та ревнивий, хрестовий король – вийдете заміж за вдівця або розлученого, червовий – молодий та багатий чекає вас суджений, а бубновий – коханий і жаданий.

*Якщо на ніч покласти під подушку гребінець і промовити: «Суджений-ряджений, прийди мені косу розчесати», то вві сні можете побачити того, з ким поєднаєте в майбутньому свою долю.

*А щоб дізнатися, чи скоро чекати весілля, на ніч вивісьте через вікно  білий рушничок та промовте: «Суджений-ряджений, прийди до мене біле личко обтерти». Зранку заберіть рушничок з-за вікна та перевірте: якщо вологий – отже, приходив суджений личко обтерти і весілля, відтак, не за горами. А коли рушничок лишився сухим – то найближчі 12 місяців на весілля не розраховуйте.

Будьте обережні: дзеркало – то двері в інший світ!

– Проте найбільш магічним і нерідко навіть – моторошним є ритуал із дзеркалом. Тому виконувати його наодинці я б не рекомендував, – зауважує Волхв Велемудр. – Під час ворожіння на дзеркалі дівчата сідають колом, їхнє волосся розпущене (бо волосся – засіб енергетичного зв’язку), під час ритуалу необхідно зняти всі талісмани, обереги, навіть ремені. У приміщенні не повинно бути тварин. Два дзеркала ставлять одне навпроти одного, по боках кожного з них запалюють дві свічі (обов’язково воскові!). Дівчина заглядає поверх одного дзеркала до іншого і бачить довгий коридор, що веде в нескінченність. При цьому треба промовляти: «Суджений-ряджений, прийди до мене вечеряти».  Інші дівчата під час такого контакту мають мовчати. Після того, як образ судженого з’явиться в дзеркалі, обов’язково треба промовити «Чур мене!» Бо інакше образ може вийти з дзеркала та призвести до біди, – попереджає учасник «Битви екстрасенсів». – Ще раз прошу: якщо хтось наважиться його проводити – зберігайте обачність. Бо під час цього магічного ритуалу відчиняються двері в інший світ, і через них у наш явний світ може проникнути будь-хто!

Завдяки дзеркалу та місяцю визначали дівчата і кількість людей, які житимуть у будинку її майбутнього чоловіка. Задля цього треба поставити дзеркало біля вікна так, аби в ньому світився місяць, та пильно вдивлятися на зображення в дзеркалі. Коли місяців стане декілька, спробуйте порахувати їхню точну кількість – це і буде число тих родичів чоловіка, які житимуть із вами в домі.

– Але насамкінець хочу додати: будь-яке ворожіння супроводжується ризиками. Особливо коли магічний ритуал проводить людина не підготовлена чи зі слабким енергетичним захистом. Тому, – наголошує Олексій Велемудр Скидан, – перш ніж скористатися наведеною вище інформацією, зважте всі «за» та «проти». Ніколи не загравайте з потойбічним світом! Це може призвести до серйозних наслідків.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Розмовляла Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Інтерв'ю
В тему

Останні матеріали