Поради

Доггі-стайл: три способи отримати максимальну насолоду

Доггі-стайл: три способи отримати максимальну насолоду

Доггі-стайл – одна з класичних і, якщо вірити дослідженням, найулюбленіших чоловічих поз у сексі. Не дивно, адже вона дозволяє розглянути вигини жіночого тіла з самого пікантного ракурсу. Однак, щоб отримати від процесу найвищу насолоду, слід дотримуватися ряду правил.

Ось детальніше про них.

Ласки руками

Однією рукою партнер притримує вас за стегна, а другий – пестить клітор. У доггі-стайл зробити це складніше, ніж, наприклад, в позі наїзниці, але все-таки цілком можливо. І вже якщо партнер має намір довести вас до оргазму, для нього це не складе труднощів.

Не поспішайте

Багато чоловіків в цій позиції набирають максимальну швидкість, через що секс триває недовго. Якщо вас не влаштовує такий стан речей, поговоріть з партнером і попросіть його бути повільніше і ніжніше. Інший темп неодмінно додасть нових відчуттів.

Подбайте про безпеку

Багато дорослих людей донині вважають, що в деяких позах навіть без контрацептивів можна уникнути вагітності. Однак це велика помилка. Якщо ви для безпечності використовуєте перерваний статевий акт, в доггі-стайл зробити це буде куди складніше - можна не встигнути вчасно «роз’єднатися».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, цікаво знати
В тему