Поради

Які знаки Зодіаку будуть найкращими батьками

Які знаки Зодіаку будуть найкращими батьками

Професійні астрологи перерахували три знаки зодіаку, чиї представники вважаються кращими батьками.

Водолій

На звання кращих батьків і чоловіків претендують чоловіки-Водолії. Представники цього знаку Зодіаку ніжні і трепетні і при цьому можуть бути строгими. Часом Водолії можуть здаватися занудними, але вони завжди знають, як розвеселити дітей. Що ще дуже важливо для батьків, Водолії - дуже відповідальні, а діти в їх присутності відчувають себе в безпеці.

Діва

Гарними батьками будуть чоловіки-Діви. Такі чоловіки часом беруть на себе набагато більше обов’язків по вихованню дітей, ніж їхні дружини. Вони впевнені в тому, що краще їх самих не зробить ніхто, тому і беруть ініціативу в свої руки. Більш того, Діви готові робити всю «брудну» роботу, пов’язану з вихованням дітей, що не може не радувати їх дружин. Батьки-Діви будуть поруч з малям, коли у нього піднялася температура, і з абсолютним спокоєм розкажуть, що добре, а що погано.

Лев

Леви абсолютно впевнені в тому, що заслуговують найкращого і, відповідно, їхні діти теж. Вони будуть привчати своїх дітей виключно тільки до хорошого. Їхні діти будуть впевнені в тому, що їх батько - самий розумний, добрий і надійний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, батьки, діти, чоловіки
В тему