24 Січня 2018
Новини

Які несексуальні звички жінок відштовхують чоловіків

Які несексуальні звички жінок відштовхують чоловіків

Чоловіки розповіли, які несексуальні звички у жінок дратують їх найбільше.

Звички людини можуть багато про неї розповісти, хоча при знайомстві партнер рідко звертає на них увагу. Але пізнаючи одне одного більше, починаєш помічати речі і схильності, які здатні відштовхувати, впливаючи на стосунки в цілому.

Нав’язливість

Звичайно, кожному чоловікові приємно, коли кохана виявляє до нього увагу і турботу. Однак потрібно дотримуватися грані між турботою і нав’язливістю, адже саме її більшість мужчин вважає негативною рисою. Представники сильної статі люблять завойовувати даму серця, поступово відкриваючи її нові грані, тому слід проявляти певну скромність і стриманість, а також не намагатися контролювати життя кавалера, аж до того, із ким він спілкується через соцмережі.

Минуле

Дратують чоловіків і дівчата, які постійно «занурюються» в свої минулі відносини або, що ще гірше, порівнюють нинішнього залицяльника з колишнім. Будуючи зв’язок з новою людиною, потрібно навчитися відпускати минуле, відкривати чисту сторінку і писати історію разом. Якщо ви повертатиметеся до минулого, розповідаючи, наскільки вдатним був ваш колишній коханець у ліжку, то навряд чи ці стосунки виявляться довгостроковими.

Пуститися берега

Також багато чоловіків висловилося проти шкідливих звичок у дам, зокрема пристрасті до спиртного і цигарок. Звичайно, в сучасному світі кожен сам може вирішувати, чи дозволяти собі випити або зробити затяжку, але надійний хлопець поруч хоче бачити гідну супутницю, яка знає собі ціну і розділяє його цінності. Випиваючи на лавці «пляшечку пива» і закурюючи сигарету, варто пам’ятати, що чоловік може обійти вас увагою.

Недоглянутість

Навіть наділена красою дівчина не підкорить серце чоловіка, якщо вважатиме за краще зовсім не стежити за собою, відмовляючись підкреслювати свої переваги. Це стосується навіть тривалих відносин, коли закохані вже «притерлись» одне до одного. Постійно немите волосся, кола під очима, недоглянуті нігті – все це може спонукати чоловіка задивлятися на інших жінок, тому важливо іноді нагадувати, що шукати красунь на стороні не потрібно, адже така вже є вдома.

Відсутність смаку

Ніхто не просить вас постійно носити сукні та підбори, однак звичка одягатися без смаку відштовхує потенційних партнерів. Слід уміти поєднувати предмети гардеробу, а також стежити за тим, що модно в цьому сезоні, щоб не виглядати безглуздо. Чоловіки зізнаються, що вважають несексуальними дам у «треніках», розтягнутих туніках, безрозмірних речах або угах, які є такими популярними серед «модниць». Почуття стилю і вміння підкреслити елегантність – ось що сексуально.

Самостійність

Навіть така риса, як прагнення до самостійності, може викликати відштовхувальний ефект. Звичайно, це чудово, коли жінка сама заробляє і знає, що їй робити в певних умовах. Однак не варто впадати в крайнощі, наполягаючи заплатити за себе в ресторані або відмовляючись від допомоги у вирішенні побутових/робочих проблем. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему