Поради

Як не можна жартувати зі знаками Зодіаку

Як не можна жартувати зі знаками Зодіаку

У День сміху у кожного з’являється нездоланне бажання когось розіграти, над кимось пожартувати. Але які теми треба обходити стороною, щоб безневинний жарт не обернувся образою? Виявляється, є такі теми - і для кожного знаку Зодіаку вони свої.

Овен

У жодному разі не провокуйте Овнів на почуття ревнощів. Жарт типу: «Ей, тільки що бачив твою подругу з якимось хлопцем, вони так зворушливо трималися за руки, я навіть подумав, що це ти!» - точно не підійде. Якщо все ж надумаєте жартувати подібним чином - готуйтеся до родео.

Телець

З Тельцями не можна зачіпати питання майна. Тобто будь-який жарт, що натякає на те, що Телець щось отримає або, навпаки, у нього щось заберуть, дуже його зачепить. У першому випадку емоції будуть позитивними, звичайно, але коли він дізнається, що це всього лише розіграш, він перестане з вами розмовляти – настільки сильним буде його розчарування.

Близнюки

Не варто жартувати з Близнюками на теми совісті і якоїсь справедливої відплати за їхні минулі гріхи. Тобто не варто, наприклад, говорити: «О, дивись-но, повістка в суд, тут написано про якісь фінансові махінації». Або, наприклад, не натякайте їм на те, що хтось дізнався про їхні, близнюкові, зради. Їм буде вкрай ніяково, настільки ніяково, що вони задушать вас власними руками прямо в День сміху.

Рак

Не жартуйте з Раками взагалі ніяк. Тут як на мінному полі: вони хлопці ну дуже емоційні, і будь-який ваш безневинний жартик може обернутися трагедією. Тому просто не жартуйте з Раками, вони адже моторошно мстиві до того ж.

Лев

Найболючіші жарти для Львів - це жарти над їх зовнішністю і власністю (людей вони теж вважають своєю власністю, до речі). Про білу спину, втім, можете сказати: Леви вам все одно не повірять. А ось говорити, наприклад, що у Лева щось не так з одягом і він виглядає смішно – ризиковано. Пам’ятаєте пісеньку про цирульника? Там лев з’їв цирульника за те, що той його погано підстриг. Так отож.

Діва

Ніколи – чуєте! – ніколи не жартуйте з Дівами. Це другий знак Зодіаку, з яким в День сміху жартувати забороняється. І якщо з Раками не можна жартувати з причини їх надзвичайної вразливості, то з Дівами - через їхнє крайнє занудство. Вони взагалі навряд чи повірять в ваш жарт і стануть зіставляти факти, швидко зрозуміють, що ви говорите якусь єресь, і розіграшу вийде. Зате вони можуть розіграти вас – розуму у Дів вистачить на самий підступний розіграш – так що гарненько подумайте, перш ніж приставати до Дів у цей світлий день.

Терези

Терезів можна розігрувати як завгодно – їм буде все одно. Терези – це знак Зодіаку, який будь-який ваш жарт не прийме близько до серця і посміється над ним, навіть якщо він не смішний, щоб просто не псувати з вами відносини. Дуже зручний знак для першоквітневих розіграшів, але фонтану емоцій не чекайте.

Скорпіон

У випадку зі Скорпіонами в хід можуть йти будь-які найжорсткіші розіграші, однак тема, яку ні в якому разі не можна зачіпати – це тема смерті. Мабуть, це єдине, що лякає (і, до речі, привертає – але зараз не про це) Скорпіонів, тому побережіть їх. Жартуйте про секс, їм це подобається.

Стрілець

Релігійні жарти і кепкування над тим, у що вірить Стрілець – це за гранню добра і зла. Запам’ятайте: Стрільців треба розігрувати по-світлому, по-доброму. І побільше поваги і шани самому Стрільцю. Якщо ваш жарт перейде в урочисте вихваляння Стрільця – чудово, так і повинно бути. Будь-який інший варіант Стрільця просто образить.

Козеріг

Страшний сон для Козерога – той, в якому його можливості різко обмежуються, а серйозні рішення приймаються кимось іншим. Тому не робіть пропозиції Козерогові в День сміху. Його розірве від раптово нахлинулої відповідальності, що її він собі сам вигадав.

Водолій

Ніяких жартів, що натякають на обмеження свободи Водолія. Будете тиснути – Водолій просто полетить в космос. І не питайте як, просто не тисніть на Водолія. Ніяких зв’язувань, батогів і іншої нісенітниці – ну ви зрозуміли.

Риби

Швидше за все, Риби вас розіграють самі. Більш того, дуже ймовірно, що вони це вже зробили. Озирніться – чи немає де підозрілих предметів, людей або знаків долі? Напевно ж є. Поки ви читаєте, як не варто розігрувати Риб, вони готують щось дуже підступне. Подбайте про себе і свою безпеку (особливо, якщо ви Діва).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему