Поради

Як словами привернути удачу

Як словами привернути удачу

Хотілося б у будь-який момент розраховувати на допомогу і підтримку згори, а також на незмінну удачу? Астрологи кажуть, що така можливість є.

Що потрібно для цього зробити? Згадати про те, що у кожного з нас є свій Ангел-хранитель. Хтось міг уже відчути його присутність і навіть має уявлення про те, як він виглядає. Так ось, ми завжди можемо розраховувати на його допомогу і підтримку!

Спробуйте уявити вашого Ангела-Хранителя. Як він виглядає? На кого схожий? Що ви відчуваєте поруч з ним? Якого кольору його одяг? Який його зріст? Може бути, він вам когось нагадує? Чи відчуваєте ви теплоту і енергію, яку він випромінює? А можливо, ви це можете побачити? Може бути, є якісь слова, які вам хочеться сказати один одному? Вимовте їх. Запам’ятайте отримані відповіді. А потім попросіть його про допомогу – зараз і в подальшому житті. Отримавши ствердну відповідь (а вона завжди буває ствердною), беріть ручку і записуйте на чистому листку паперу наступну фразу:

«Ангел мій, йди за мною, куди я піду, йду з тобою»

Можна записати кілька разів. Потім акуратно складіть листочок і покладіть в кишеню сумки або одягу, яку будете носити. Носіть папірець в своїх кишенях, кладіть під подушку, де б ви не були, важливо, щоб цей документ був поруч з вами. Намагайтеся торкатися до нього якомога частіше, відчувати присутність Ангела-Хранителя і згадувати ті слова, які на ньому написані. Можна повторювати їх про себе, можна і потрібно представляти свого Захисника.

Так слід робити протягом тижня. На восьму добу папірець потрібно спалити, а попіл пустити за вітром.

Важливо дотримуватися техніки безпеки: сторонні люди (навіть найближчі) не повинні бути присутніми при ритуалі. Вони можуть заважати виникненню контакту з Ангелом-хранителем і навіть переманювати удачу. Тому стежте за тим, щоб про ваші дії ніхто не знав, до листочка не торкався. І нехай удача буде супроводжувати вам завжди і скрізь!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, Поради
В тему