Поради

Всі інтимні секрети Левів

Всі інтимні секрети Левів

Леви – відомі любителі підкорювати, спокушати і владарювати.

Якщо вам пощастило зав’язати любовну інтригу з Левом, знайте, що всі ці прекрасні якості можуть бути реалізовані і в вашому інтимному житті. Так-так, ви не помилилися, якщо історія про підпорядкування та рольові ігри доставляє вам задоволення – ви звернулися за адресою!

  • На жаль, себелюбство Льва може проявлятися і в інтимних питаннях - цей знак буде піклуватися в першу чергу про своє задоволення. І, так само, як і в повсякденному житті, він ласий до лестощів і компліментів – тільки в цьому випадку вони повинні стосуватися його неабияких можливостей і умінь на сексуальному фронті. Так що не скупіться на похвалу і розписуйте всі можливі успіхи вашого коханця. Не бійтеся переборщити – нагадуємо, Леви ласі на лестощі.
  • Про що ще варто подумати заздалегідь тим, хто вибирає собі Левів в партнери? Цей вогненний знак любить, коли навколо «киплять пристрасті». Тому важливим є і насичене та цікаве сексуальне життя. Якщо у вас занадто часто «болить голова» або у вас немає сил і ресурсів придумувати щось незвичайне – будьте готові до того, що Лев охолоне і, що, на жаль, теж трапляється – легко вступить в інші відносини. Так, коли полум’я пристрасті перестане палати, він повернеться назад в свою тиху гавань, але не всі готові закривати очі на інтрижки і зради.
  • Якщо ж ви все-таки стали на складний і повний пригод шлях і хочете зробити Лева своїм довгостроковим партнером, а можливо, навіть зв’язати себе з ним узами шлюбу, потрібно гарненько підготуватися. Вам доведеться часто змінювати свій образ – не тільки зовнішній, а й внутрішній: дивувати новими якостями і судженнями. А також варто бути готовим до будь-яких експериментів і пригод.
  • А ще вам знадобиться така важлива якість, як вміння вчасно «закрити очі» і «не помітити» пізні приходи додому, листування в телефоні, опівнічні розмови. Якщо ви пов’язали життя з Левом, вам доведеться вчитися жити в покорі і підтримувати верховенство партнера з усіх важливих питань - адже Лев повинен бути головним і першим скрізь, інакше він просто залишає відносини в пошуках місця, де його царську роль будуть визнавати і підтримувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія, стосунки
В тему