Поради

Знаки Зодіаку, які не повертають позичені гроші

Знаки Зодіаку, які не повертають позичені гроші

Люди, які вчасно не розраховуються з боргами, здатні сильно дратувати оточуючих. Дізнайтеся, чи є такі у вашому оточенні. Адже прагнення якомога довше затримати у себе чужі гроші властиве лише деяким знакам Зодіаку.

Лев

Леви чудово вміють заробляти гроші на свої «забаганки». Вони щедро їх витрачають і роздають. Самі Леви ніколи не вимагають повернення боргів і можуть і зовсім про них забути. Тому представники такого знаку Зодіаку сильно здивуються, якщо хтось зажадає у них раніше взяті в борг гроші. Вони навіть вважатимуть це образою, як би дивно не звучала така версія.

Риби

Риби зовсім не вміють збирати гроші і в цілому правильно управляти своїми фінансами. Вони часто помиляються навіть з великими сумами. В результаті такі люди можуть буквально пов’язнути в боргах з усіх боків. Риби майстерно відшукують причини, чому вони на цей раз не можуть повернути борг.

Стрілець

Стрільці в грошах чесні і відповідальні люди. Але ось є у них одна неприємна особливість. Це забудькуватість дивовижних масштабів. Тому не дивуйтеся, якщо представник цього знаку буде вражений вашою вимогою повернути борг. Швидше за все, він просто вже давно втратив зошит зі своїми фінансовими записами і зовсім не хотів цим когось образити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, борги, гроші
В тему