Поради

Як зрозуміти, що ви стали жертвою енергетичного вампіра: 5 ознак

Як зрозуміти, що ви стали жертвою енергетичного вампіра: 5 ознак

Чи доводилося вам стикатися з людьми, після спілкування з якими різко знижується настрій, відчувається занепад сил?

«Енергетичні вампіри» - це не міф, а справжні люди, що живуть серед нас і підживлюють нашою енергією. Вони цілеспрямовано «забирають» енергію у інших, провокуючи сварки, ображаючи і вплітаючи всіх навколо в інтриги. Їм просто необхідно, щоб ви відчули сильні негативні емоції, вступили в конфлікт, закричали або розплакалися. Тільки повністю емоційно спустошивши вас, «вампір» зможе насититися вашою енергією. Однак, якщо ви не піддастеся на його провокацію, він відправиться підшукувати іншу жертву. Ми вибрали 5 основних ознак за якими ви зрозумієте, що перед вами «енергетичний вампір».

  1. Ви помітили, що спілкуєтеся з людиною, який постійно привертає негативну увагу? Їй важливо почати конфлікт і потім спостерігати за тим, що відбувається, збоку. Скільки б ви не намагалися налагодити її взаємини з іншими – марно, адже насправді, енергія скандалу – їжа для «вампіра». Якщо в конфлікт відверто втягують вас, не вступайте в перепалку з цією людиною, намагайтеся відійти від неї подалі і не дивитися в очі.
  2. Навколо вас створюється ворожнеча між людьми: посварити старих друзів або зруйнувати відносини пари – найприємніше для «енергетичного вампіра». Вони брехливі і лицемірні, тому люблять грати відразу за обидві ворожі сторони, «забираючи» енергію відразу від двох протиборчих сторін. Якщо ви раптом виявили, що почали сваритися з близькими через певну людину – скоріше розірвіть всі контакти з нею.
  3. Ви ділитеся своїми переживаннями, але, щоб ви не сказали, людина майстерно обертає це проти вас або використовує для власної вигоди. «Вампіри» обожнюють використовувати чужі слабкі місця і таємниці для зміцнення своїх позицій в суспільстві, при цьому самі нікому не довіряють і дуже підозрілі. Більшість «вампірів» запопадливі перед впливовими людьми і дуже бояться втратити репутацію.
  4. Людина постійно викликає співчуття і жалість до себе, і чим більше ви співчуваєте і допомагаєте їй, тим більшого він вимагає. Поступово більшість її проблем перекладаються на вас. Якщо у вашому оточенні є така людина, менше співчувайте, намагайтеся не допомагати. Не бійтеся здатися черствим і байдужим – гарне самопочуття важливіше.
  5. «Вампірові» важливо, щоб останнє слово завжди залишалося за ним: «Перемога за всяку ціну» - їх девіз. Єдиний спосіб довести собі, що вони хороші і гідні любові - це перемогти будь-яким способом і вчергове самоствердитися. Якщо ви змушені спілкуватися з таким екземпляром, уявіть, що між вами знаходиться міцна дзеркальна перегородка або ваше тіло захищене непробивною бронею, які відбивають всі негативні посили на вашу адресу.

Придивіться уважніше до свого оточення і позбудьтеся «вампірів»!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, психологія, стосунки
В тему