Поради

Чому продукти, які спалюють жир, це міф

Чому продукти, які спалюють жир, це міф

Ви напевно чули про існування «жироспалюючих» продуктів. У багатьох журналах і блогах відзначають, що для схуднення не потрібні дієти, спорт і обмеження, адже, на їхню думку, можна скинути вагу, вживаючи певні продукти. Насправді це неправда. Жироспалюючі продукти не стимулюють спалювання жиру та не прискорюють обмін речовин, як вам обіцяють маркетологи. Не ведіться і уважніше вивчіть те, як влаштований організм, якщо ви хочете схуднути. Ось чому не варто вірити всьому, що ви читаєте.

Що називають жироспалюючими продуктами

У список їжі з чарівними властивостями входить дійсно багато корисних продуктів із вітамінами і певними мікроелементами. Найчастіше в цей список потрапляє селера, огірки, імбир, грейпфрут, перець і кориця. Ці продукти дійсно корисні, і якщо ви будете харчуватися тільки ними, то рано чи пізно скинете вагу, але багато людей їдять їх на додачу до звичайної їжі, і не бачать ефекту спалювання жиру. Розповідаємо, чому так відбувається.

Що таке насправді жироспалююючі продукти

Жироспалюючими називають продукти з негативною калорійністю. Це означає, що організм витрачає більше калорій на те, щоб переварити цей продукт, ніж в ньому є калорій. Як правило, це овочі та фрукти, які складаються переважно з води. Тепер розберемося, чому це не працює.

Як відомо, для того, щоб скинути вагу, людині необхідно споживати менше енергії, ніж вона витрачає. Однак, таким чином з тіла піде вага і можуть почати йти м'язи, якщо калорійність продуктів буде занадто маленька, а в житті людини зовсім буде спорту. Щоб в тілі «спалювався» жир, потрібно правильно харчуватися і займатися спортом, щоб жир в тілі заміщався м’язами. Продукти з негативною калорійністю теж не допоможуть схуднути і привести тіло в форму. Худнути потрібно, передусім, безпечно, інакше це може призвести до незворотних наслідків в організмі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: схуднення, продукти, здоровий спосіб життя
В тему