Поради

Як збудувати ідеальні стосунки: 4 поради

Як збудувати ідеальні стосунки: 4 поради

Стосунки схожі на приготування вишуканої страви: вимагають часу, відповідальності та зусиль. Кожні відносини – це унікальний рецепт, який складається зі спеціальних інгредієнтів, що потребують делікатності.

Багато хто з нас хоче миттєвих результатів у всьому, включаючи відносини. Ми звикли поспішати і не прикладати зусиль там, де вони дійсно необхідні. Проте, для любові не існує спеціальної кнопки, яка полегшує всі труднощі. Досить часто стосунки закінчуються через безглузді причини і бажання отримати все і відразу. Ми забуваємо, що справжні і міцні відносини вимагають часу і роботи, передусім, над собою. Щоб стати єдиним цілим, недостатньо просто бути разом.

Існує чотири важливих пункти, які можуть допомогти «сповільнитися» і оцінити те, що відбувається між вами і людиною, яку ви любите, щоб в подальшому створити міцну основу ваших відносин.

Стосунки – це унікальний організм

Кожна рослина росте по-своєму, кожне вбрання виглядає по-різному в залежності від його власника, і кожна дитина є унікальною особистістю. Відносини не є винятком, вони не однакові для всіх і чужий «розмір» неможливо натягнути на своє життя.

Якщо сестра вашого друга вийшла заміж через півроку знайомства з чоловіком, це не означає, що вам варто рухатися за тим же сценарієм. Кожні стосунки мають свій власний темп, і якщо ваш відрізняється від інших, то це не привід думати, що з вами щось не так.

Спілкування, спілкування і ще раз спілкування

Ми всі знаємо цю прописну істину – відносини вимагають спілкування. Однак більшість з нас забуває про це, коли знаходиться з партнером. Набагато легше говорити про свої стосунки з друзями, батьками, колегами і зовсім незнайомими людьми. Тільки вашим відносинам від цього не стає краще. Говоріть зі своїм партнером про все, особливо, про свої бажання.

Мова йде не про текстові повідомлення, а про розмову віч-на-віч. Не потрібно турбуватися з приводу реакції. Мета полягає в тому, щоб ваш партнер знав і розумів, що ви відчуваєте і що вам потрібно. Чим чесніше ваше спілкування, тим більше шансів стати єдиним цілим і розуміти один одного з півслова.

Не всі відносини мають на увазі розвиток

Іноді важко визнати, що деяким відносинам не судилося пройти довгі дистанції. Існують різні причини, чому ті чи інші відносини виникають в нашому житті. У будь-якому випадку ми повинні усвідомлювати те, що відбувається з нами і отримувати з цього важливі уроки. Весілля не завжди є кінцевою метою. Відчувати свого партнера і вчитися жити разом - ось головні і найскладніші уроки відносин.

Терпіння є чеснотою

Найкращі речі трапляються з тими, хто вміє чекати і цінувати. Перш за все, ми повинні розвивати сильну внутрішню основу, щоб наші відносини могли процвітати. Будь-яка людина може кинутися в вир пристрасті, але, як правило, такі пригоди закінчуються швидко і сумно. Терпіння, вивчення один одного дозволяють приймати обґрунтовані рішення щодо того, що відбувається у ваших стосунках.

Найкращі відносини ґрунтуються не на досягненні мети, а через дорогу до неї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, психологія
В тему