Поради

Найабсурдніші історії про стосунки зі свекрухами і тещами

Найабсурдніші історії про стосунки зі свекрухами і тещами

Користувачі мережі часто діляться історіями зі свого життя в популярних спільнотах. Найгостріші теми збирають тисячі коментарів, а обговорення не припиняються ні вдень, ні вночі.

Звісно, для наших сімей одна із найбільш наболілих тем – стосунки з тещею або свекрухою. Ось абсурдні, але реальні історії, якими люди поділилися в соцмережах або популярних порталах.

У невісток зі свекрухами традиційно виникають розбіжності, але деякі побутові ситуації загрожують закінчитися скандалом:

  • «Моя свекруха жахливо нагадує мені короля гірських гоблінів з «Хоббіта». Нічого не можу з собою вдіяти. Вчора на кухні були, вона почала мені щось розповідати, підходить все ближче і ближче, а я відступаю в кут, і бігти нікуди. В думках крик: «Гандальф, врятуй!»
  • «Коли завагітніла своєю першою дитиною, була досить великою. Чоловік домовився з лікарями, і свекруху пустили в пологову палату. Ну, я кричу, штовхаюся, як годиться, а вона сидить, гладить мене по руках і каже: «Не хвилюйся, принаймні зможеш сісти на дієту, коли все закінчиться». Я була дуже шокована, щоб щось сказати у відповідь»
  • «Моя свекруха любить – ні, просто обожнює – повертати подарунки. Я завжди вибираю, намагаюся, але одного разу дізналася, що вона повертає буквально все. Пам’ятаю, вона хвалила мене за кавою і сказала, яка класна у мене кавоварка, тому я купила їй таку ж. Вона її повернула, повідомивши, що ця техніка дуже складна для неї. Потім вона запала на картину в художній галереї, і ... Вгадайте, де вона? У неї в шафі. Блін, я стільки працювала, щоб купити її! Все, вивчила урок...»

Серед цих історій бувають і милі. Але вони зазвичай про свекрів:

  • «Заміжня 12 років. Всі ці роки свекруха хоче підловити мене на брудному посуді, прибиранні – приходить завчасно. Але коли б вона не приходила, у мене ідеальний порядок, тому що у мене є таємний помічник, який надсилає мені СМС з оповіщенням про прихід свекрухи. Пощастило ж зі свекром!»

З тещами справи йдуть також непросто:

  • «Після весілля переїхали ми з дружиною жити в приватний будинок, і його відразу облюбувала теща. Судячи з усього, теща приймає мене за комірника. Насамперед до мене відправили банки, табуретки, потім обігрівачі, люстри, ковзани, диски, полички, дощечки і всякий інший мотлох. Днями я попередив: «Як тільки я зможу вийти в город без заметів і бруду – все буде спалено». Раптово я став невдячним, адже мені від щирого серця все роблять, я повинен радіти, що у мене близько 20 одних тільки сковорідок. Навіть не знаю тепер, плакати мені чи сміятися…»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, курйози, інтернет
В тему