Поради

Для чого у каву додають… масло?

Для чого у каву додають… масло?

«Масляну каву» винайшов американський експерт у сфері здорового харчування Дейв Аспрей.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

З його подачі таку каву назвали «палеотичною». Експерт упевнений, що його винахід дарує заряд бадьорості на шість годин, допомагає людям боротися з відчуттям голоду, змушує організм інтенсивніше витрачати жир, перетворюючи його на енергію.

Ця більш калорійна, порівняно зі звичайною, кава має незвичайний специфічний смак. А додане в неї якісне масло багате на вітамін К і має кращий баланс омега-3 й омега-6 жирних кислот, що сприятливо впливає на стан судин і серця, знижує ймовірність запалень, зміцнює клітинні мембрани.

Кава з маслом на сніданок забезпечує організм енергією на 5 – 6 годин, підвищує працездатність і розумові функції. Крім того, порція якісного масла під час першого прийому їжі регулює метаболізм і налаштовує організм на позбавлення від зайвої ваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кава, Поради
В тему