Поради

Коли прибирання краще, ніж секс

Коли прибирання краще, ніж секс

Для одержимих чистотою людей прибирання будинку перетворюється на справжній ритуал. Чотири британки розповіли, що не лягають в ліжко зі своїми чоловіками, поки не наведуть ідеальний порядок в квартирі. Тільки коли все блищить і ніде немає ні смітинки, вони з чистою совістю можуть розслабитися і зайнятися коханням. Їх збуджує пилосос і запах чистих рушників.

Жінки відверто зізнаються, що отримують від прибирання не менше задоволення, ніж від сексу. Вони розповідають, що вважають прибирання кращим за секс, і лягають в ліжко тільки коли будинок сяє чистотою.

Ось їх відверті зізнання про любов до порядку, що стала головним пріоритетом в житті.

Оргазм від чистоти

Прибирання пилососом дарує 53-річній Трейсі Фейрберн такий викид ендорфіну в крові, що вона вважає його кращим від сексу. Спортивний терапевт з Південного Йоркшира живе з семирічним сином Олівером і 53-річним чоловіком Саймоном.

Кожен день жінка присвячує прибиранню будинку по годині вранці і ввечері. Щотижня вона робить генеральне прибирання, яке триває 7 годин. Наприкінці цього процесу британка отримує задоволення, порівнянне з оргазмом.

Раніше подружжя займалося сексом чотири рази на тиждень, але зараз робить це всього два рази через одержимість Трейсі прибиранням. Пристрасть до ідеальної чистоти виникла в 2012 році після народження сина і стала новим видом «сексу» для жінки. Вона обожнює чистити килими пилососом, а потім насолоджуватися результатом.

Для кращого ефекту британка додає в машину ароматну есенцію, зроблену за власним рецептом. Трейсі змінює постільну білизну через день. Для того, щоб зайнятися любов’ю, їй потрібен ідеальний порядок в спальні. Так вона відчуває себе впевненіше і спокусливішою.

Саймону іноді здається, що дружина ставить чистоту вище за нього. Коли Трейсі робить генеральне прибирання по неділях, вони з сином просто йдуть з дому. Проте, є і позитивна сторона: коли жінка завершує наводити порядок, чоловік знає, що тепер її можна «розкрутити» на секс.

Збуджують чисті рушники

24-річна няня Джорджія Армстронг із Західного Йоркшира максимально розслабляється не під час сексу, а під час прибирання. Одержимість чистотою почалася, коли вона почала жити разом з коханим, 26-річним Кайлом Біббі. У пари двоє дітей: семирічна Оуклі і дворічна Б'ю.

Після переїзду в новий будинок Джорджія загорілася бажанням жити в ідеальному порядку. Вона підписалася на сторінки блогерів-порадників по чистоті в Інстаграмі і почала дотримуватися їхніх рекомендацій. Британка знає, що прибирання – її покликання, і вважає його сексуальним заняттям. Жінка присвячує прибиранню не менше трьох годин на день.

Найбільше її збуджує запах свіжовипраних рушників. Вона додає кондиціонер для білизни навіть в бак унітазу, щоб в туалеті завжди був приємний аромат.

Джорджія воліє прибирання романтичній вечері з коханим. Коли вона наводить порядок, Кайл мовчить і не підходить до неї. Секс в неприбраному будинку викликає у британки огиду. Коли молоді люди почали жити разом, вони займалися коханням щодня, але потім жінка стала одержима чистотою.

Якщо Кайлу вдається зловити її після закінчення прибирання, то вони йдуть в спальню. Оскільки чоловік працює допізна, секс у них трапляється раз в тиждень, але Джорджія не має наміру жертвувати прибиранням заради занять любов'ю.

Кайл говорить, що змушений уточнювати у дружини графік прибирань, щоб дізнатися, коли на порядку денному виявиться інтим. Він не може зрозуміти, звідки у дружини таке бажання все драїти. Іноді чоловікові важко усвідомлювати, що йому доводиться конкурувати з пранням і складати рушники, щоб привернути увагу коханої.

Ніякого сексу на брудних простирадлах!

47-річна Тереза Лоуренс з Лондона - мати шістьох дітей. Тим не менш, вона виділяє на прибирання більше 35-ти годин на тиждень, а на секс - тільки годину. Жінка каже, що до приходу її друга, 62-річного Арта Джонсона, з роботи в будинку все повинно блищати.

Прибирання приносить їй задоволення і відчуття контролю. Вона настільки ретельно все вимиває, що навіть використовує вушні палички для чищення важкодоступних куточків. Жінка постійно складає щоденний список того, що вона повинна привести в порядок.

Діти вважають її трохи божевільною, але визнають, що люблять чистоту в будинку. Тереза використовує рушник тільки раз, а потім відразу відправляє його в прання. Постільну білизну вона змінює не рідше чотирьох разів на тиждень, а хрусткі простирадла і пухнаста ковдра дарують їй більше почуття ейфорії, ніж секс.

Тереза познайомилася з Артом після розлучення з колишнім чоловіком. Чоловік акуратний, але визнає, що не може змагатися з охайністю подруги. Коли британка приходить до бойфренда і бачить там безлад, вона тут же починає прибирати, і тільки після цього пара переходить до романтики.

Вони намагаються займатися сексом кілька разів на тиждень, але якщо білизна несвіжа, нічого не виходить. Тільки наведення порядку дозволяє жінці позбутися від стресу і зняти напругу.

Арт каже, що любить охайність, і вважає Терезу королевою чистоти. Коли вона приходить до нього, чоловік намагається прибрати по максимуму, але кохана все одно помічає безлад. Якщо Арту вдається порадувати свою жінку чистотою, то вона дарує йому незабутні відчуття в ліжку.

Прибирання - кардіотренування, яке краще, ніж секс

34-річна Емма Джонстоун живе в Лондоні разом з чоловіком, 34-річним Уеслі, і двома дітьми. Чоловік звик, що повинен чекати прихильності дружини тільки після того, як в будинку все почне виблискувати чистотою.

Емма каже, що створення затишку для чоловіка і дітей приносить їй неймовірне відчуття. Вона відчуває справжню ейфорію, коли заходить в прибрану кімнату. Чистота позбавляє жінку від тривожності і розслабляє. Британка присвячує прибиранню дві години щодня. Вона прокидається о 6 ранку і по неділях, щоб зробити генеральне прибирання. Жінка зіштовхує з ліжка сонного чоловіка, збирає білизну і відправляє її в пральну машину.

Емма одягає навушники і починає наводити капітальний порядок в домі. Процес може тривати до дев’яти годин. За її словами, такий марафон - краще кардіотренування, ніж секс. Чистка, миття і пилосос провокують в організмі жінки викид адреналіну. Прибирання надихає Емму, і вона відчуває себе більш сексуальною. Після закінчення марафону чистоти у неї виникає приємний післясмак, чого під час сексу не трапляється.

На початку відносин вони з чоловіком займалися любов'ю щодня. Зараз чоловік працює допізна, у них з'явилися діти, і Емма полюбила прибирання. Уеслі не може зрозуміти, чому дружина ставить чистоту вище сексу, але він навчився відчувати її настрій і підбирати час, коли до неї можна підійти з грайливими натяками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, психологія, жінки
В тему