Поради

Що подарувати жінці на 8 Березня за знаком Зодіаку

Що подарувати жінці на 8 Березня за знаком Зодіаку

8 Березня зазвичай вганяє в ступор дуже багатьох чоловіків. Вічна проблема, що ж подарувати своїй коханій, та так, щоб ще й не образилася. Як зробити свою даму щасливою?

У вирішенні цього питання може допомогти астрологія, адже переваги, про які ваша жінка не завжди говорить в слух - а іноді навіть і не підозрює про них - записані в даті її народження.

Щоб полегшити роздуми сильної статі, ось підбірка подарунків по знаках зодіаку. У цьому допомогла астрологиня Тетяна Морозова.

Овен

Яскравим і імпульсивним Овнам може сподобатися такий же вогняний подарунок. Спільний похід в банний комплекс, вечеря при свічках запалять вогняну енергію цього знаку, а прикольний рюкзачок або гаманець зі шкіри з металевими вставками, оригінальні свічники або сертифікат у фітнес-клуб порадують вашу кохану.

Телець

Телець любить більш спокійні подарунки, які наближають їх до стихії землі. Гарний букет в ніжних тонах, ароматні креми для тіла або практичні колекційні речі приємно здивують жінок, народжених під цим знаком.

Близнюки

Стрімким і товариським Близнюкам можна подарувати щось для комунікацій. Бездротові навушники, електронну книгу або підписку на онлайн-бібліотеку. Також їм буде приємно взяти паперову книгу в руки, а якщо сфера діяльності або хобі пов'язані з роботою в онлайні, то можна купити кільцеву лампу зі штативом.

Рак

Чутливим Ракам потрібно дарувати щось особисте. Влаштуйте їй романтичний вечір і оточіть турботою. А як пам'ятний подарунок можна замовити чашку зі спільним зображенням, предмет інтер'єру, що нагадує про вашу спільну подорож (не забудьте додати словесний опис, як ця річ вам нагадала про ваші приємні моменти) - навіть милий легкий шарфик, який ідеально підходить до її очей - пробудить в Раку романтику і почуття подяки.

Лев

А ось величної Левиці потрібні особливі знаки уваги. Якщо подарунок - то королівський. Золотий браслет, та так, щоб кидався в очі, якщо гроші - то пристойну суму, якщо поїздку - то в лімузині, якщо ресторан - то відомий. Одним словом, левам потрібна яскравість, шик і обсяг. Навіть звичайний букет повинен бути величезним і виглядати «дорого-багато»!

Діва

Чітким і практичним Дівам подарунок повинен бути теж підібраний практичний. Картка з грошима для походу в торговий центр, абонемент в масажний салон або косметичний кабінет, або сертифікат на покупку натуральної косметики порадують Діву.

Терези

Терези – любителі прекрасного. У їхньому житті має все поєднуватися і гармоніювати. Предмети мистецтва, які обов’язково повинні підходити по стилю, витриманого у всій квартирі, сота сумочка і двадцяті туфельки ніколи не будуть для неї зайвими.

Скорпіон

Загадковій і містичній жінці-Скорпіону подарунок потрібен такий же. Кулон зі знаком Зодіаку, браслет, заряджений на удачу, або амулет, що приносить гроші, цілком їй підійдуть. Також, якщо ваша дівчина може собі дозволити вільний стиль, можна подарувати сертифікат на похід до тату-майстра або просто в студію татуажу. Еротичний підтекст подарунка теж цілком доречний - від еротичної білизни до інтимних іграшок, все залежить від виховання, прищепленого вашій коханій суспільством і оточенням.

Стрілець

Стрілець любить блиснути своєю ерудицією і легкий на підйом, тому подарунок потрібен теж оригінальний. Можна запросити вашу даму на квест-головоломку, де вона покаже свою кмітливість, або на гру в мафію. Також Стрілець не відмовиться від брендових речей, на яких всі зможуть побачити виробника, а самим ідеальним подарунком стане спільне подорож за кордон, де можна зануритися в іншу культуру і традиції.

Козеріг

Класичному Козерогу, як і іншим земним знакам, потрібно щось практичне, але ще і статусне. Класичні годинники відомих фірм, стильний браслет, стильна сумочка - все підійде вашій дамі. Якщо ж ви захочете порадувати її чимось більш романтичним, то основна вимога до подарунка - його якість. Якщо це легкий пеньюар, то з рівними швами і надійним виробником. Етикетка «Made in China» буде явно не доречна.

Водолій

Зате Водолій не сильно звертає уваги на лейбли. Їм подобається все незвичайне і цікаве. Все, що пов'язано з сучасною наукою і прогресом - гаджети, які полегшують життя, «розумні годинники», охолоджуючий столик для ноутбука. За будь-які дари сучасних технологій Водолій буде вам дуже вдячна.

Риби

Риби – дуже інтуїтивні і тонко відчувають енергію Всесвіту. Також вони творчі натури, тому все, що відноситься до творчого процесу, їм буде до смаку. Дізнайтеся, чим захоплюється ваша дама. Оплата курсу фотографії або обробки відео, а може відвідування студії з правопівкульним малюванням вдало підійдуть. Також сертифікат в студію йоги або похід на розстановки здивує і порадує Рибку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, поради астролога, цікаво знати
В тему