Поради

Найкращі господині за знаком Зодіаку

Найкращі господині за знаком Зодіаку

Вихідні – чудовий привід взяти в одну руку швабру, в іншу – віник, і йти наводити чистоту і порядок. А якщо у вас лапки, то ці знаки зодіаку покажуть, як правильно прибирати в оселі, щоб вона своєю чистотою всіх гостей засліплювала. Назавжди засліплювала.

Діва

Всі ми знаємо, що у Діви є суперсила – доводити своєю критикою до ручки навіть самих стресостійких. А ось про другий дар – маніакальну любов до чистоти і порядку знають не одиниці. І слава космосу! Тому що зіткнутися з нею в режимі господині страшніше і болючіше всіх психологічних і фізичних тортур.

Козеріг

Коли Козеріг не ночує на роботі, вона наводить порядок в домі. Та такий порядок, що знайти щось конкретне в її хоромах неможливо від слова зовсім. Але як все блищить, як пахне чистотою – закачаєшся. А ще вона готує шалений, ми не говорили? Так ось, на її борщі підсаджуються як на важкий наркотик. А злізти потім неможливо. Та й навіщо?

Риби

Це тільки в суспільстві Рибки впадають в анабіоз, вдома ж вони перетворюються в справжнісінького Містера Проппера. Відмивають шпалери від бруду (і стіни), кота – від шерсті, а близьких – від людинолюбства. Зупинити її практично неможливо, можна тільки дивитися на цей психоз і дивуватися тому, що відбувається. На щастя, кого-небудь схиляти до цієї чистої справи вона не бажає – тому що всі навколо дурні і пил прибирати як потрібно не вміють.

Рак

Розкриваємо страшну правду: всередині кожного Рака живе монстр чистоти і свита охайних чортів. Саме ці потворні істоти змушують її мити підлогу ватною паличкою, а тарілки замивати до дірок, і найжахливіше – втягувати в генеральне прибирання (яке у неї влаштовується чотири рази на тиждень) всю свою сім’ю. Зате коханим і близьким прилітає непоганий бонус – космічно смачні сніданок, обід і вечеря.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, психологія, цікаво знати, жінки
В тему