Популярний британський шеф-кухар Джеймс Мартін (James Martin) поділився секретом приготування ідеальних макаронів.
Про це він розповів в ефірі програми Saturday Morning with James Martin на телеканалі ITV.
За словами кулінара, весь секрет полягає в правильних пропорціях масла і солі. Він стверджує, що масло взагалі додавати не потрібно, а солі, навпаки, повинно бути багато.
«На пательні багато макаронів, багато води і багато солі», - пояснив Мартін, висипавши дві великі жмені солі.
Кухар розповів, що цьому рецепту його навчив покійний італійський кулінар Антоніо Карлуччі (Antonio Carluccio). Він вважав, що у макаронів повинен бути смак моря.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Які продукти продовжують життя
2 Березня 2021
Самі корисні супи: пояснення дієтологів
2 Березня 2021
Як смажити картоплю, щоб вона була ідеальною
1 Березня 2021
Чому людям за 35 важко схуднути
26 Лютого 2021
Вся правда про користь і шкоду ковбаси для організму
25 Лютого 2021
Чому споживання горіхів врятує від смертельних хвороб
25 Лютого 2021
Цю помилку при схудненні роблять усі
24 Лютого 2021