Поради

5 знаків Зодіаку, які є улюбленцями жінок

5 знаків Зодіаку, які є улюбленцями жінок

Перераховуємо 5 знаків зодіаку, які є максимально привабливими для жінок. Порівняйте зі своїми вподобаннями, а чи співпало?

Овен

Любитель пограти м'язами і підкинути гострий жарт, цей чоловік далеко не той принц, який співатиме вам серенади під балконом і плакатиме разом із вами над мелодрамами. При цьому йому якимось дивним чином вдається заманювати в свої тенета добру половину представниць прекрасної статі.

У Овна чудове почуття гумору, він наполегливий і темпераментний. Такого чоловіка складно не побачити в натовпі, тому що його частенько оточують компанії прекрасних дівчат, готових слухати цього харизматичного веселуна з відкритим ротом безперервно.

Близнюки

На перший погляд, цей чоловік може здатися вам абсолютно непомітним. Але будьте впевнені, що після 5-10 хвилин спілкування з ним, у вас не залишиться жодних шансів на відступ. Цей чарівний базіка огорне вас своїми змістовними бесідами і іронічними історіями з життя за лічені хвилини. Таких чоловіків називають класними, прикольними, легкими, тому що вони дійсно легкі на підйом і терпіти не можуть сидіти на місці.

Чоловіки-Близнюки обожнюють знайомитися і розкривати жінок з різних сторін. А жінки, в свою чергу, приймають їх увагу на свою адресу за флірт і не встигають отямитися, як опиняються в обіймах цих серцеїдів.

Терези

Чарівні і дипломатичні, завжди доглянуті і тактовні, ці чоловіки вміють підтримати будь-яку розмову в жіночій компанії. А оскільки вони гурмани і великі цінителі моди і мистецтва, то захопити жінку цікавою розмовою їм не складає особливих труднощів. Чоловіки-Терези доброзичливі і галантні, що часто сприймається жінками як флірт. Не закохатися в таких уважних чоловіків дуже непросто.

Скорпіон

Неймовірно привабливий, цей чоловік володіє якимось особливим магнетизмом. Причому він може, навіть не володіючи якимись особливими зовнішніми даними, привернути до себе увагу одним тільки поглядом. Енергія ллється з нього через край. Ці чоловіки нерідко стають учасниками історій, де жінка розуміє, що стосунки не мають майбутнього, а піти не може, бо «підсіла» на божевільну енергетику Скорпіона.

Риби

М'які і чарівні, ці чоловіки обволікають своїм теплом і увагою жінок, незалежно від того, в яких стосунках перебувають з ними. І що дивно, ця увага ненав'язлива і по-дитячому зворушлива. Жінки, які бачать вперше в своєму житті тепло з боку чоловіків, просто тануть від цієї Риб'ячої ніжності і романтичності.

У Риб є головне - гаряче серце, яке готове відігріти навіть найхолоднішу жінку, яка втратила віру в глибокі почуття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, поради астролога, цікаво знати
В тему