Поради

Новий модний тренд: діряві сукні стали хітом

Новий модний тренд: діряві сукні стали хітом

Популярні в соцмережах моделі і блогерки почали масово публікувати знімки в сукнях з отворами і запустили новий модний тренд. На відповідні фотографії звернули увагу журналісти Page Six.

Йдеться про «дірявий» одяг лондонського бренду Poster Girl. «Загальна ідея моделі полягала в тому, щоб візуально додати тілу більше вигинів і підкреслити жіночу фігуру», - пояснили дизайнери марки Франческа Каппер і Наташа Сомервілл. Вартість сукні Miranda становить 122 долара (приблизно 3,5 тисячі гривень).

Так, наприклад, фотографією в наряді оранжевого кольору в своєму Instagram поділилася підприємниця Кайлі Дженнер. У той же час британська співачка Дуа Ліпа опублікувала кадр в яскраво-рожевій сукні бренду.

Виконавиці Хлоя Бейлі і Хеллі Бейлі, в свою чергу, вдягли комплекти в білому і чорно-синьому відтінках.

Раніше в лютому популярні 10 років тому туфлі на платформі знову стали модним трендом. Йдеться про туфлі на підборах з високою платформою, в яких в минулому десятилітті часто з'являлися на публіці світові знаменитості, наприклад, Періс Хілтон, Брітні Спірс, Кім Кардаш’ян та Холлі Беррі. Згідно з матеріалом, зараз такі туфлі повернулися в моду і з'явилися в асортименті багатьох знаменитих брендів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, Поради
В тему