Поради

Дешевий рецепт, який врятує ваше волосся

Дешевий рецепт, який врятує ваше волосся

Станом свого волосся переймається майже кожна сучасна людина. Багато хто стикається з тим, що з роками волосся починає тьмяніти, ламатися, а іноді і взагалі «випадати пучками».

У боротьбі за свою шевелюру багато хто використовує народні засоби, які схвалюють навіть трихологи.

Важливий компонент ефективних «рецептів» для волосся – мумійо. Цей природний органічний, мінеральний комплекс має в складі близько 30 хімічних елементів, 6 амінокислот, а також практично всі вітаміни, ефірні олії, бджолину отруту та інші корисні елементи. Мумійо відоме людям вже багато століть, а добувають його в горах і в тріщинах гірських скель.

Мумійо є еластичною масою коричневого або чорного кольору зі специфічним запахом і гіркуватим смаком.

Багато хто рекомендує використовувати мумійо для вирішення проблем з волоссям. Таку пораду дають і деякі трихологи.

Так, потрібно просто додати мумійо у свій шампунь. Найпоширенішим вважається склад, коли на 0,5 літра шампуню додають 10 таблеток мумійо. Їх можна покласти цілими або подрібнити (вони в будь-якому випадку розчиняться).

Ще один варіант використання мумійо передбачає змішування двох подрібнених таблеток з оливковою олією і шампунем. Таку суміш слід наносити на голову приблизно на 10 хвилин, надівши на неї поліетиленову шапочку. Далі потрібно змити склад теплою водою і повторювати цю процедуру ще кілька разів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, косметика, краса
В тему