Поради

Прості поради: довідайся, чи кохає тебе чоловік, чи просто використовує

Прості поради: довідайся, чи кохає тебе чоловік, чи просто використовує

Чи відчуваєте ви, що чоловік завжди дуже «зайнятий», за винятком випадків, коли йому щось потрібно від вас? Якщо відповідь позитивна, можливо, партнер не зацікавлений в серйозних відносинах.

 Якщо хочете знати, як зрозуміти, чи любить вас чоловік, чи просто використовує, судіть за тим, як він чинить із вами. Правда може заподіяти біль, але розуміння того, що ви зустрічаєтеся не з тією людиною, дозволить прийняти в результаті правильне рішення.

В який час доби він телефонує

Варто насторожитися, якщо він телефонує або пише тільки пізно вночі. Якщо хлопець дзвонить через кілька годин після того, як сонце сіло за горизонт, не завадить поцікавитися у нього, чому він не підбирає для цього інший час доби. Якщо він дзвонить тільки в досвітні години (якщо він не лікар і у нього не якийсь особливий графік роботи), він, ймовірно, робить це тільки з єдиної причини - планує вас використовувати.

Те ж саме, якщо він дає про себе знати тільки в будні дні, але рідко робить це у вихідні. Так відбувається, швидше за все, тому, що він береже вихідні для своєї коханої жінки, з якою зустрічається потай від вас. Якщо він ніколи не з’являється в п’ятницю або суботу ввечері, але приходить відвідати вас у вівторок, його наміри навряд чи благородні.

Будьте обережні, якщо він з'являється тільки зрідка. Якщо він пише тільки 1 або 2 рази на тиждень і тільки для того, щоб побачити вас негайно, то він не бачить в вас супутницю життя.

Найімовірніше, коли ви захочете його побачити, він буде недоступний. Можливо навіть, що він пропаде на кілька днів. Але раптом ваш телефон задзвонить, наприклад, в середу опівночі, і чоловік буде налаштований неодмінно побачитися.

Якщо ви відправляєте йому повідомлення з питанням, як минув його день або як він здав іспит, а він взагалі не відповідає, це означає, що не хоче розмовляти. Якщо така ситуація повторюється, то тут і думати нічого.

Спробуйте з'ясувати, чи завжди він «занадто зайнятий»

Хлопець зовсім точно вас використовує, якщо він ніколи не може знайти час для спільного обіду або фільму, коли ви йому пропонуєте це. Якщо виявите, що він знаходить час, щоб тусуватися з друзями, ходити в кіно і годинами сидіти перед телевізором зі своїм братом, але для ваших примх він завжди дуже зайнятий, причина такої поведінки в тому, що він не хоче витрачати час саме на вас.

Звичайно, іноді він може як «приманку» запросити вас на вечерю. Але якщо ви майже ніколи не гуляєте разом, значить ваш чоловік з якоїсь причини не хоче, щоб ви були частиною його повсякденного життя.

Оцінюйте те, що робите разом

Чи говорите ви про своє особисте життя, які питання ви обговорюєте? Якщо ваші бесіди наповнені непристойними натяками і компліментами з його боку, тоді як занадто особистих тем він завжди уникає, можете бути впевнені: він вас використовує.

Звичайно, багато відносин можуть початися таким чином, коли домінує одержимість один одним, пристрасть і яскраві емоції. Але якщо з дня вашого знайомства минуло багато часу і в цьому плані нічого не змінилося, швидше за все, нічого більшого цей чоловік уже не запропонує.

Поспостерігайте, як він реагує, коли ви питаєте його, про що він думає або що відчуває. Якщо він відразу ж починає йти від теми, у вас з цією людиною нездорові відносини.

Ви зустрічаєтеся давно, але він майже не буває у вас вдома

Він швидко приходить і йде, коли ви пропонуєте залишитися якомога довше, то відразу знаходяться відмовки на кшталт: «Мені треба йти!», «У мене зараз багато справ» і так далі. В цьому випадку ви - не любов його життя. Він вважає вас не більше ніж джерелом для розваги.

Запитайте себе, чи зустрічалися ви з його друзями

Зрозуміти, чи любить тебе чоловік чи просто використовує, за допомогою цієї поради психолога, може кожна жінка. Якщо ви зустрічаєтеся кілька місяців, але ніколи не спілкувалися ні з одним з його друзів, він завжди тусується з ними, але ніколи не запрошує вас приєднатися до їх компанії - причина може бути в тому, що він:

  • занадто соромиться вашої присутності;
  • не хоче прикладати багато зусиль для ваших відносин.
  • Може бути, є інша дівчина, яка для нього важливіша за вас.
  • Він занадто потайний

Остерігайтеся тих, хто не розкриває особисту інформацію про себе. Хлопці, які використовують жінок, як правило, не повідомляють подробиць свого життя, новин із життя друзів. Вони не роблять якихось висновків з ваших загальних розмов, не діляться особистою і важливою інформацією. Все це дуже важливі елементи для розуміння ситуації, подумайте про це.

Йому стає нудно, коли ви говорите про свої проблеми

Йому не цікавлять ваші розповіді про роботу, хобі, заняття або повсякденні проблеми. Можливо, вам стає незручно і ви відчуваєте себе ніяково, неначе нав'язуєте йому своє спілкування. Якщо так, швидше за все, він намагається не втягуватися в ваше життя емоційно, щоб не відчувати себе винуватим за те, як він з вами чинить.

Якщо він не питає, чи добре ви себе відчуваєте, як пройшов ваш день або чому ви плачете, якщо йому абсолютно байдужі ваші емоції, він, ймовірно, не дуже переживає за вас.

Дізнайтеся, чи не хоче він відносин

Це може здатися дурним, але багато жінок відмовляються бачити те, що у них перед очима. Якщо він сказав вам, що у нього немає часу на серйозні стосунки або що він не підходить для таких відносин, він, ймовірно, не жартував.

Ви можете заперечити це або ви, можливо, переконали себе, що можете це змінити. Що ж, якщо він дав зрозуміти, що не цікавиться нічим, крім інтимної сторони відносин, то пора переглянути відношення до цієї людини.

Простежте, чи регулярно дзвонить його телефон, коли ви разом

Якщо ви не знаєте, як зрозуміти, чи любить тебе чоловік чи просто використовує, спробуйте цей метод. Якщо його телефон дзвонить регулярно, і він дивиться в нього, а потім переводить його в режим «без звуку», то причина може бути в тому, що йому телефонують інші дівчата.

Якщо він пише комусь, як тільки ви йдете з кімнати, і ховає телефон, коли ви повертаєтеся, значить, ви не єдина в його житті. І якщо він ніколи не залишає свій телефон без нагляду, ні на мить, то причина може бути в тому, що чоловік не хоче, щоб ви бачили всі пристрасні повідомлення, отримані ним від співрозмовниць.

Підсумки

Є багато ознак, які дозволяють зрозуміти, наскільки серйозно налаштований стосовно вас коханий чоловік. Якщо він не цікавиться вашим життям, вашими емоціями і самопочуттям, не знайомить вас зі своїми друзями, то такий чоловік, ймовірно, вважає відносини з вами тимчасовими. Він не готовий до серйозних стосунків. Якщо він часто пропадає без попередження з подальшою появою тоді, коли йому це зручно, це теж тривожна ознака.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, психологія
В тему