Поради

Із цими знаками Зодіаку краще не сваритися

Із цими знаками Зодіаку краще не сваритися

У кожної жінки трапляються невдалі дні, коли їй складно впоратися з напливом негативних емоцій. Але у частини представниць прекрасної статі вічне невдоволення та сварка – ніби в крові.

Астрологи вичислили 3 самих вічно незадоволених знаки Зодіаку, йдеться у статті експертки в тлумаченні сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Жінка-Козеріг

Розумна, цілеспрямована і має безліч переваг. Але тільки не в тому випадку, якщо щось, на її думку, пішло не так. У такі моменти Козеріг рідко може стриматися, щоб не висловити все, що вона думає. Опонент рідко буває готовий до шквалу критики, яка обрушується на нього з боку Козерога.

Оскільки навіть у спокійні моменти ця жінка краще за інших знає, як і що потрібно робити і обожнює навчати цьому оточуючих, то у сварці у вас не буде жодного шансу сказати що-небудь в своє виправдання. До честі жінки-Козерога зауважимо, що всі висловлені претензії і звинувачення є чистою правдою. Але кому від цього легше і приємніше?

Жінка-Овен

Славиться не лише своєю енергійністю, але і нестриманістю. Її імпульсивність і натиск проявляються навіть в самих звичайних життєвих ситуаціях, коли Овен намагається якомога швидше вирішити щось або отримати те, що їй потрібно.

У сімейних стосунках вона практично завжди є «главою» і постійно пояснює чоловікові, що і як йому потрібно робити. У випадку будь-якого, навіть дрібного, конфлікту представниця цього знаку часто поводиться досить агресивно, сама ж себе накручуючи.

Якщо ви почуєте віртуозну лайку на свою адресу, не сумнівайтеся, це точно Овен. І, що особливо сумно для оточуючих, відходить і заспокоюється така жінка довго і важко, в процесі продовжуючи лаяти все і вся на своєму шляху.

Жінка-Водолій

Ззовні доброзичлива, спокійна, іноді оточуючі думають, що трохи дивакувата. Вона не любить відкритих конфліктів і рідко виявляє агресію, але, якщо Водолію здасться, що порушують її особисті кордони, вона тут же стане на їхній захист.

Представниці цього знаку досить волелюбні і погано переносять, коли навіть у м’якій формі їм починають розповідати що і як робити, тому дратуються від будь-яких вказівок.

А вже якщо їх починають ревнувати чи щось відкрито забороняти, то «вибух» емоцій буде забезпечений. І ще довго після події Водолій не зможе заспокоїтися і буде пригадувати цей випадок багаторазово з самими неприємними коментарями на адресу кривдника.

Знаючи особливості цих знаків зодіаку, намагайтеся не провокувати їх на сварку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, психологія
В тему