Терка – мабуть, один із предметів кухонного начиння, що використовується найчастіше. З її допомогою ми готуємо салати, додаємо тертий сир у піцу та інші страви, а також натираємо часник і імбир, щоб зміцнити імунітет.
Однак, разом з тим, часто стикаємося з проблемою: як відмити терку і позбутися від їдкого запаху продуктів. Детальніше про це – в цьому матеріалі.
- Все, що потрібно для цього лайфхаку – один целофановий пакет. Одягніть його на терку і приступайте до готування. Якщо немає пакета, також може згодитися кухонний рукав для запікання.
- Таким чином, під час натирання продукт виявиться на целофані і його не доведеться зчищати з терки і діставати з глибин отворів. При цьому сама терка навіть при інтенсивному готуванні залишиться чистою.
- Все, що вам потрібно буде зробити, - швидко промити її під проточною водою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чому люди стають залежні від горілки, і чи всі можуть вилікуватися?
17 Листопада 2025
Як контролювати свій тиск, щоб не було інсульту?
5 Серпня 2025
Ботулізм: чому звичні продукти раптом стають отруйними?
25 Липня 2025
Як спека впливає на наші серце й судини
9 Липня 2025
«Тільки поїм – зразу печія і гірка відрижка. Чому?»
3 Червня 2025
Які стелі найкращі для квартири
20 Травня 2025
Реклама





