Поради

Для чого терку треба обгортати целофаном: простий і корисний лайфхак

Для чого терку треба обгортати целофаном: простий і корисний лайфхак

Терка – мабуть, один із предметів кухонного начиння, що використовується найчастіше. З її допомогою ми готуємо салати, додаємо тертий сир у піцу та інші страви, а також натираємо часник і імбир, щоб зміцнити імунітет.

Однак, разом з тим, часто стикаємося з проблемою: як відмити терку і позбутися від їдкого запаху продуктів. Детальніше про це – в цьому матеріалі.

  • Все, що потрібно для цього лайфхаку – один целофановий пакет. Одягніть його на терку і приступайте до готування. Якщо немає пакета, також може згодитися кухонний рукав для запікання.
  • Таким чином, під час натирання продукт виявиться на целофані і його не доведеться зчищати з терки і діставати з глибин отворів. При цьому сама терка навіть при інтенсивному готуванні залишиться чистою.
  • Все, що вам потрібно буде зробити, - швидко промити її під проточною водою.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, страви, кухня
В тему