Поради

7 лінивих професій: як заробити і не працювати

7 лінивих професій: як заробити і не працювати

Напевно, про вакансії доглядачів на незаселених островах і перевертальників пінгвінів на полярних станціях чули всі. Деякі з них часто виявляються рекламним трюком, але доступні професії, що вимагають мінімуму зусиль, таки існують.

У цьому матеріалі – 7 чудових прикладів.

Натурщик

Він же – демонстратор пластичних поз. Скромність не перешкода цій діяльності: моделі не завжди позують оголеними. Часом для участі в мистецькому процесі бувають потрібні лише особа або кисті рук.

Молодість і еталонна зовнішність теж не обов’язкові – художникам потрібні люди різних типів зовнішності і віку. А ось витримка знадобиться: позувати доводиться годинами, з невеликими перервами.

Зображення людського тіла з натури входить в обов’язкову програму навчання академічному малюнку і натурщики будуть затребувані завжди.

Учасник експериментів з вивчення сну

Медичні експерименти – небезпечний для здоров’я спосіб заробітку. Але це не стосується досліджень сну: для піддослідних є загроза тільки виспатися заради науки. Лікарі і нейрофізіологи набирають піддослідних по всьому світу, а відбір проходить на підставі способу життя, віку або стану здоров’я. Заробити можна до $ 1000 в день.

Професійний іноземець

Ще один спосіб заробити на зовнішності – переїхати в Китай. Місцеві компанії залучають європейців для участі в бізнес-зустрічах, видаючи їх за іноземних партнерів для демонстрації масштабів фірми або події.

Знати китайську мову псевдобізнесмену не обов’язково, а платити йому готові до $ 1000 за тиждень. Особливо популярна така практика в сфері нерухомості.

Найманий родич

Для заробітку в якості чийогось дідуся або двоюрідного брата теж знадобиться перебратися до Азії. Японське агентство Office Agents підбирає членів сім’ї для весіль і свят. Запрошення агента на торжество коштує замовнику Y20,000 (~ $ 93), зворушлива промова – ще Y20,000 (~ $ 10). Банкети – приємний бонус роботи.

Персональний покупець в мережі

Професія для тих, хто любить робити покупки, але не може змусити себе вийти з дому. Суть незвичайної роботи – знайти в інтернеті товар, потрібний клієнту, і придбати його за вигідною ціною. Виграш багатоденних торгів на аукціоні або пошук речі з лімітованої колекції приносить в США близько $ 20 за годину.

Вигулювач собак

Це стереотипно американське заняття прийшло і до нас. Щоб підмінити власника на прогулянці з собакою потрібні тільки любов до тварин і вільний час. Але платять небагато.

Займач черги

Якщо ти не знайшов достатньо простої роботи – придумай її сам. Цим девізом, схоже, керувався в 2012 році Роберт Самуель, пропонуючи послугу очікування в черзі. Стоячи за квитками на популярні шоу і новими Iphone він заробляв до $ 1000 за тиждень. Сьогодні співробітники компанії Самуеля SOLD inc. займають для нью-йоркців місця в чергах для тестування на коронавірус, отримуючи $ 60 з людини. Пізніше цих людей стали називати тримітадорами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: робота, гроші, цікаво знати
В тему