Поради

30 ідей наймоднішого манікюру зими-2021

30 ідей наймоднішого манікюру зими-2021

Наймодніший і красивий манікюр цього сезону поєднує в собі відразу кілька гарячих тенденцій: нюдові відтінки, пастель, золото і так званий «negative space», тобто частина нігтя, не покрита кольоровим лаком.

Ось найбільш ефектні ідеї золотого манікюру!

Цієї зими золото актуальне, як ніколи! Важливий момент – манікюр повинен бути світлим. Ідеальне поєднання: золотий і білий, золотий і ніжно-рожевий, золотий і бежевий. Словом, всі відтінки нюду і пастелі – твої найкращі друзі.

«Голий манікюр», який підкорив серця модниць, виглядає особливо ефектно, якщо поєднувати прозорий лак з золотом. Додай до цього аксесуари: фалангові кільця – і твої руки будуть найяскравішим акцентом образу!

Глянсове золото, грайливі блискітки або навіть великі стрази – «благородний метал» на твоїх нігтях гарний у будь-якому вигляді. Найпростіший спосіб зробити актуальний нейл-арт в домашніх умовах – вкрий всю нігтьову пластину блідо-рожевим лаком, а кінчики нігтів акуратно «позолоти» пензликом з блискітками. Заверши манікюр прозорим топом, щоб поверхня нігтя стала рівною. Готово! Навіть до майстра йти не потрібно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: манікюр, Поради, жінки
В тему