23 Грудня 2020
Новини

Манікюр на Новий рік: головні тренди

Манікюр на Новий рік: головні тренди

Кожна дівчина в Новий рік хоче виглядати приголомшливо. А для цього потрібно продумати свій образ до дрібниць. Одним з таких складових ідеального новорічного образу є манікюр.

Який же манікюр варто зробити на Новий рік 2021?

Господарем прийдешнього року є Білий Металевий Бик. Так, що при виборі новорічного манікюру варто подумати, як би йому догодити.

Улюблені кольори нового символу року - білий і сірий. Так що спокійно можна вибирати всі їхні тони. Плюс до них, можна додати золотисті, пісочні, бежеві і пастельні відтінки. Також, можна вибрати глибокі відтінки, максимально наближені до природних кольорів. А оскільки господар Бик, від червоних нігтів варто відмовитися.

Безпрограшний варіант для зустрічі Нового 2021 року - манікюр з золотом або сріблом. Нігтики можна прикрасити блискітками, фольгою, глітером, шиммером або павутинкою в подібному тоні.

Також, можна прикрасити нігті новорічним дизайном з оленями, ялинками, сніговиками, білими ведмедями, ведмедиками Тедді, ялинковими іграшками, сніжинками і, звичайно ж, символом року - бичком.

Що стосується модної форми нігтів, то на піку залишається мигдаль і овал, все рідше зустрічаються квадратні і гострі нігтики.

Приклади манікюру на Новий рік:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: манікюр, свято, Поради
В тему