Поради

Який манікюр подобається чоловікам?

Який манікюр подобається чоловікам?

Чоловіки завжди звертають увагу на руки дівчат. І це ще одна причина, чому важливо стежити за своїм манікюром і піклуватися про здоров'я нігтів. Яку форму і відтінок нігтів вибрати?

Якість покриття

Що вибрати - лак або гель-лак, вирішувати Вам. Головне - щоб покриття було ідеальним, без сколів, подряпин і тріщин. Звичайно, лак доведеться оновлювати частіше, але зате Ви зможете частіше міняти відтінки. Інша справа стійкі гель-лаки. Вони тримаються чотири-п'ять тижнів без втрати кольору і форми. До речі, щоб точно бути впевненою в своєму манікюрі, зверніть увагу на якісні продукти. В ідеалі в складі лаку або гель-лаку не повинно бути шкідливих компонентів на кшталт дибутилфталата, толуолу, формальдегіду, формальдегідних смол і камфори. Також важливо, щоб був зручний пензлик - бажано з м'яким, але пружним ворсом, він дозволяє акуратно нафарбувати ніготь навіть в один шар без лисин і зазорів. Найцікавіше тут щодо вибору покриття для нігтів та ідей манікюру.

Довжина і форма

Чоловікам подобається, коли манікюр простий і акуратний - нігті середньої довжини або короткі, які не заважають в побуті. А за формою або м'який квадрат, або овал. А ось про довгі (і особливо гострі) нігті краще забути, оскільки на підсвідомому рівні довгі нігті сприймаються як небезпека. В першу чергу це боязнь бути подряпаним, а по-друге - це підсвідома турбота про майбутніх дітей, адже ризик поранити дитину дуже великий.

Колір манікюру

Чоловіки обирають природність і класику, і майже одноголосно чоловіки проти кричущих відтінків. Це стосується і кольору (так що доведеться забути про модні в цьому сезоні неонові відтінки). Краще вибрати нюдові кольори: напівпрозорий тілесний, пильно-рожевий, кремово-бежевий і карамельний. Яскраво-червоний виглядає благородно і стильно одночасно!

Практично всім чоловікам до душі французький манікюр.

Прислухайтесь порад майстрів з манікюру, і не важливо навіть де Ви знаходитесь - в Києві чи в районному центрі, адже більшість майстрів слідкують за новинками і трендами завдяки інтернету.

Дизайн

Чоловіки дуже рідко звертають увагу на деталі жіночого манікюру. Їм важлива загальна картина, що складається з довжини і кольору нігтів, а ось що на них намальовано - абсолютно не важливо! Але більшості все-таки подобається ненав'язливий дизайн на парі пальчиків і ні в якому разі не кричущі візерунки на всіх нігтях. Також більшість виступає проти страз, віддаючи перевагу мінімалізму і крихітному nail-арту.

Але все ж майте на увазі, що 90% чоловіків не звертають увагу на жіночий манікюр. Те, що дійсно приковує їх погляди, але зовсім в поганому сенсі - це недоглянуті нігті (особливо, якщо вони брудні або погризені). А ось є на них покриття чи ні - справа другорядної важливості.

Який підсумок ми можемо вивести з усього цього? Манікюр Ви робите виключно для себе! Так, чоловікам приємно, коли їх дама доглядає за собою. Тому більшість вибрали для своїх обраниць короткі нігтики з ніжними відтінками і мінімальною кількістю дизайну. А ось слухати думку чоловіків чи ні - справа кожної дівчини!

Поділіться, а як ваш чоловік ставиться до манікюру?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: манікюр, жінки, краса
В тему