Поради

Догляд за шкірою влітку

Догляд за шкірою влітку

Літо — найгірший час для шкіри. Саме в цей період її природний захисний шар, що складається з води, жирів та кератину, потребує найбільшої уваги.
 

Під впливом недостатньої вологості повітря у приміщеннях і надмірного сонячного світла на вулиці шкіра швидко втрачає вологу та еластичність. Як результат — дискомфорт, зморшки, тріщини, свербіння і навіть передчасне старіння. Шкіра втрачає м’якість і здоровий вигляд. Аби подолати цю проблему необхідно використовувати маски, що зволожують і живлять шкіру.

Молоко і мед

1 ст. л. вівсяних пластівців проварити в молоці, процідити і змішати з 1 ст. л. оливкової олії та меду. Круговими рухами нанести маску на проблемні ділянки шкіри і залишити на 15 хвилин, потім змити теплою водою.

Морква і овес

Змішати моркву, натерту на дрібній тертці, з вівсяними пластівцями. Нанести маску на проблемні ділянки шкіри, залишити на 20 хвилин. Змити теплою водою. Нанести на шкіру живильний крем.

Жовтки і мед

З’єднати 2 яєчних жовтки, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. оливкової олії, ретельно розтерти. Нагріти на водяній бані, нанести на шкіру шарами. Кожен новий шар наносити, коли підсохне попередній. Змити маску необхідно через 5 хвилин після нанесення завершального шару. Для цього можна використати теплу воду або липовий відвар.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему