Спробуйте приготувати ці чудові рибні кульки самотужки!
Інгридієнти:
- 500 грамів філе риби
- 4 цибулини
- 4-5 ст. л. манної крупи
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 1 ст. л. меленої паприки
- кріп
- чорний мелений перець
- сіль
- панірувальні сухарі
- олія для смаження
Помийте філе риби, обсушіть його паперовим рушником і подрібніть в блендері, щоб вийшла однорідна маса. Додайте манну крупу з яйцями, посоліть і поперчіть. Все перемішайте до отримання однорідної маси і залиште її на 10 хвилин для набухання манної крупи.


У цей час натріть на середній тертці сир. В окремій мисці змішайте паприку і панірувальні сухарі. Візьміть приготований фарш столовою ложкою і покладіть на долоню. Розімніть його в млинчик невеликого розміру, в центр викладіть тертий сир і сформуйте кульку. Потім обваляйте кожну кульку в паніровці і смажте на розпеченій олії з усіх боків, поки кульки не підрум'яняться. Потім викладіть їх на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвому жиру.
Коли рибні кульки будуть повністю готові, перекладіть їх на блюдо, прикрасьте подрібненим кропом і подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.