Поради

Слойки з буряковою начинкою та оселедцем

Слойки з буряковою начинкою та оселедцем

Спробуйте й ви початсувати рідних цими ніжними слойками з оселедцем!


Інгридієнти:

  • 250 г листкового тіста (бездріжджового)
  • 1 невеликий варений буряк, 1-2 ст. л. сметани (чи йогурту без добавок)
  • кілька шматочків філе оселедця
     

Тісто розморозити, розкачувати не потрібно. Порізати на прямокутники 6х4 см. Зробити ножем неглибокі надрізи по периметру кожного шматочка, відступивши від краю. Викласти на деко, застелене папером для випічки. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 20-25 хвилин. Готові слойки повністю остудити. Ножем поглибити надрізи на кожній слойці та зняти «кришечки» (вони не знадобляться).Буряк натерти на тертці. Додати сметану (йогурт), перемішати. Акуратно в кожну слойку викласти по 1 ч. л. бурякової маси.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я
В тему