Поради

Оксамитова шкіра в домашніх умовах

Оксамитова шкіра в домашніх умовах

Оксамитова шкіра – це мрія будь-якої жінки. Ефекту ніжної шкіри можна домогтися не тільки фірмовими засобами, а й народними, приготованими вдома.

 

Щоб отримати приголомшливий ефект слід використовувати тільки найсвіжіші продукти високої якості: кава, молоко, олії, мед. Воду краще брати не з-під крана, а мінеральну. Корисно обприскувати обличчя мінеральною водою.

Для того, щоб досягти бажаного результату, спробуйте приготувати ніжний і делікатний скраб з натуральної кави, меду, оливкового олії (можна використовувати соняшникову).

Змішати половинку склянки кави, 2 чайні ложки олії і 1 чайну ложку меду. Перед нанесенням скрабу потрібно розпарити тіло і обличчя. Потім отриману суміш акуратно, масажними рухами нанести на шкіру обличчя, шиї, тіла. Залишити на 5 хвилин для того, а потім змити гелем для душу. Закінчити процедуру обполіскуванням мінеральною водою. В ідеалі вода зі шкіри повинна випаруватися сама, без застосування рушника.

 

Для додання шкірі оксамитового вигляду її необхідно зволожувати за допомогою масок.

1. Мед надасть пом'якшення вашій шкірі та здорового вигляду. Для цього просто збовтайте мед до білого кольору і нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Змити теплою, потім прохолодною водою. Регулярність процедури – раз на тиждень.

2. Натерти на дрібній тертці 3 картоплини, змішати з 200 г сметани. Нанести на все тіло і залишити на 20 хвилин, потім змити водою. Завершити процедуру можна зволожувальним кремом.

3. Шоколад розтопити на водяній бані, додати в нього олію жожоба або будь-яку іншу. Так само можна додати яєчний жовток, вівсянку або вершки. Суміш нанести на шкіру і залишити на 15 хвилин, після цього змити.

 

Надати шкірі оксамитовий вигляд можна за допомогою ванн.

 

Ванна з молоком

У воду необхідно додати літр молока, 3 ложки меду, 10 мл олії. Можна взяти масло жожоба, виноградних кісточок, персика, абрикоса. Все добре збовтати до повного розчинення.

 

Ванна з апельсинів

Потерти цедру 3-х апельсинів, вичавити 2 склянки апельсинового соку, додати у воду разом з будь-якою рослинною олією.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему