Поради

Чому не кличуть заміж

Чому не кличуть заміж

 

У всіх жінок, які перебували в стосунках, через якийсь час виникає питання: «Чому він не бере мене в дружини, адже каже, що любить».

 

Ми вирішили з’ясувати, чому чоловіки не поспішають одягати весільний костюм і ставати власниками величного титулу «чоловік».

 

Різниця в сприйнятті

Потрібно відразу зрозуміти, що чоловіки і жінки думають про весілля зовсім по-різному, на першому побаченні вони не уявляють, чи підійде їхнє прізвище для вашого імені, і тим більше з підліткового віку не планують, як буде проходити ідеальна церемонія одруження. Багато представників сильної статі щиро не розуміє, навіщо для відчуття щастя жінці обов'язково потрібен штамп у паспорті і біле плаття, яке вона одягне лише раз.

 

Невдалий приклад

Завдяки прикладам своїх батьків або друзів, чоловік починає переконуватися, що подружнє життя – це зневажливе ставлення до партнера, відсутність поваги і нескінченні сварки, наповнені образами і докорами. Вирішивши вчитися на чужих помилках, він не хоче навіть пробувати, що таке шлюб.

 

Обітниця холостяка

Навіть якщо чоловік вже довго зустрічається з жінкою і ділить з нею одну житлову площу, у нього можуть взагалі не виникати доблесні пориви врятувати її від незаміжнього життя. А все тому, що він дорожить своєю так званою свободою, керуючись правилами холостяка. При цьому він зовсім не нехтує жінкою, може любити її і боятися втратити, але не настільки, щоб позбавити себе статусу неодруженого.

 

Обійдуся без відповідальності

Деякі чоловіки панічно, навіть якось нездорово бояться відповідальності, яка звалиться на їхні плечі після того, як шлюб буде офіційно зареєстрований та підтверджений документами. Якщо щось не влаштовуватиме їх, вони не зможуть зникнути на два тижні, а потім знову з'явитися, а що вже говорити про незаплановану вагітність – це ставить їх у глухий кут.

 

Неправильна поведінка жінки

На початку стосунків, коли людьми керувала казкова закоханість, а секс траплявся частіше, ніж розмови, жінка стверджувала, що готова просто насолоджуватися почуттями. А потім раптом стала говорити про шлюб, що не хоче витрачати час «не на ту людину», яка забирає кращі роки її життя. Зрозуміти жіночу логіку чоловікам завжди нелегко, але така поведінка не може змусити чоловіка захотіти одружитися, вона лише спровокує зворотний ефект. Погодьтеся, набагато приємніше отримати пропозицію від людини, яка сама усвідомлює свою любов до вас. А підвести до цієї думки чоловіка можна віртуозно за допомогою турботи і любові, не примушуючи його переступати через себе.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали