Поради

Шарм-ель-Шейх: кращі готелі

Шарм-ель-Шейх: кращі готелі

 

Вибір готелів у Шарм-ель-Шейху вражає різноманіттям і розкішшю. Але, щоб вибрати дійсно хороший готель, варто скористатися перевіреними варіантами.

 

Серед найкращих для відпочинку більшість туристів назвало б наступні готелі:

 

Sunrise Tirana Aqua Park

Туристам він припав до вподоби завдяки близькості розташування від аеропорту. Лише 5 кілометрів відділяє туриста від омріяного місця відпочинку. Крім того, саме цей готель подарує відпочивальникам різноманіття водних пригод. Тут вам і різні басейни, і аквапарк, і шезлонги. Кожен номер забезпечений супутниковим ТВ і міні-баром. Ресторан готелю, який розташований відразу на пляжі, здивує смачними стравами із морепродуктів і розкішним видом із вікна. Шість барів і прекрасний танцпол розважать туристів увечері, а цілодобове обслуговування працівників готелю забезпечить туристам постійну увагу.

 

Concorde El Salam Hotel Sharm El Sheikh

За п’ять хвилин ходьби від головної площі Сохо знаходиться розкішний готель Concorde El Salam. Окрім усіх можливих готельних розваг, тут ви знайдете повноцінне футбольне поле, басейн неймовірної краси із приватним пляжем і прекрасним виглядом Червоного моря. А найбільшою унікальністю готелю є наявність у ньому… льодового катка, єдиного у місті.

У двох ресторанах відвідувачів потішать стравами міжнародної та італійської кухонь. В ексклюзивному барі можна послухати виступи піаністів, які постійно відвідують цю дивовижну місцину.

 

Xperience Sea Breeze Resort

Готель розташувався на самісінькому побережжі Червоного моря. Його родзинкою є затишний ресторан, розміщений на даху. Із нього відкривається неймовірно красивий вид на море і розташований неподалік острів Тирак. У готелі передбачений повний спектр послуг для дитячого відпочинку і догляду за дітьми, поки батьки насолоджуються відпочинком. Дорослі можуть зайнятися фітнесом чи аквааеробікою, попірнати із аквалангом або поніжитися біля одного із п’яти великих басейнів. На відміну від інших готелів, його територія рясно вкрита зеленню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему