Поради

Яку туш для вій вибрати?

Яку туш для вій вибрати?

Туш для вій – найпопулярніший засіб косметики. Користуючись нею, варто звертати увагу на деякі нюанси.

 

Вибирайте туш відомих виробників. Користуватися нею можна лише півроку, по закінченні цього терміну туш краще замінити. Ніколи не користуйтеся чужою тушшю. Завжди щільно закривайте тюбик з тушшю.

Сучасні туші містять протеїни, провітамін В5, кераміди – речовини входять до складу засобів для догляду за волоссям. Щоб вії завжди залишалися пухнастими і густими раз на тиждень змащуйте їх реп'яховою або касторовою олією або наносьте лікувальні гелі.

Вибір туші доволі різноманітний. Все залежить від потреб споживача.

 

Якщо вії короткі, вам підійде туш, що подовжить їх за рахунок щіточки з коротким спіралеподібним ворсом.

 

Об'ємна туш надасть ефекту пухнастості. За консистенцією ця туш досить насичена. У своєму складі вона має комбінацію з різних натуральних і штучних восків. Пухнастість досягається застосуванням спеціальної ​​щіточки з ворсинками, розташованими на різних рівнях.

 

Водостійка прекрасно підійде для дівчат, котрі хочуть зберегти макіяж протягом тривалого часу. До складу цієї туші входять воски підвищеної концентрації, полімери та плівкотвірні компоненти. Вона стійка до впливу води, не розтікається і не обсипається з вій. Водостійка туш не містить води, що створює певні труднощі при її видаленні. Тому подбайте про спеціальний засіб демакіяжу на масляній основі.

 

Туш, що підкручує, ідеально підходить для тих, хто хоче мати виразний погляд. Ця туш рівномірно загинає кожну вію за допомогою густої щіточки з ворсинками різної довжини. У її складі, як правило, є спеціальні гелі, які фіксують вигин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему