Поради

Готелі з родзинкою

Готелі з родзинкою

Звичайний відпочинок може стати особливим, якщо додати трохи фантазії, як це зробили турецькі дизайнери готелів.

 

АДАМ І ЄВА. БЕЛЕК

Неймовірно красивий і дуже незвичайний готель, спеціально спроектований для пар! Чорні коридори без світла і кімнати, які складаються з дзеркал і білого кольору, постійно змінне кольорове освітлення, приємна музика, яка ллється з усіх боків, персональні «Ангели», готові відгукнутися на перший ваш поклик, модні діджеї з усього світу і яскраві вечірки. Вартість проживання: booking.com – від 1730 $ за три ночі.

 

CIRAGAN PALACE KEMPINSKI. СТАМБУЛ

Готель розташований в будівлі оттоманського палацу 19 століття і знаходиться на березі Босфору. Вид звідти відкривається дуже гарний, оскільки по Босфору постійно снують туди-сюди маленькі прогулянкові човники, величезні туристичні лайнери і суховантажі. Вартість проживання: booking.com – від 2777 $ за двомісний номер, splendia.com – від 420 $.

 

GRAND YAZICI BOUTIQUE. БОДРУМ

Бодрум – маленька турецька Греція, він розташований прямо навпроти грецького острова Кос, і якщо забратися вище, можна побачити прикордонників. Гори, маленькі акуратні білі будиночки і бухти, в яких відпочивають яхти, виробництвом яких славиться це місто! Вартість проживання: booking.com – від 193 $, splendia.com – від 175 $.

 

TASKONAKLAR BOUTIQUE HOTEL. КАППАДОКІЯ

Каппадокія – гориста місцевість у Туреччині з незвичайним ландшафтом вулканічного походження, підземними містами, побудованими в 1 тисячолітті до нашої ери, і обширними печерними монастирями. Вартість проживання: booking.com – від 141 $, splendia.com – від 160 $.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему