Поради

Вражаючі готелі світу

Вражаючі готелі світу

Неймовірні готелі вразять вас своїм виглядом, габаритами, інтер'єром. Вам точно захочеться побувати у кожному із них.

 

Швейцарський Ice Hotel

Його незвичність у тому, що виготовлений він із криги. Щороку його необхідно оновлювати, фактично споруджуючи заново. Для його будівництва використовується близько 22 000 тонн льоду. У будівлі передбачені льодові території, місця, де постійно йде сніг. Там знаходяться ресторан, кінотеатр, бар, картинна галерея і навіть капличка. Туристи сплять на ліжках із крижин, які вкриті товстим шаром оленячого хутра.

 

Jules Undersea Lodge у Флориді

У цьому невеличкому готелі можуть відпочивати лише дві пари водночас. Але незабутні враження їм гарантовані, адже розміщений він під водою, і добратися туди допомагають аквалангісти. У минулому готель використовувався як лабораторія для дослідження моря. Там є все необхідне для комфортного відпочинку.

 

Японський Capsule Inn

Японці вирізнилися і в готельному світі. У Токіо користується популярністю незвичний готель Capsule Inn. Він називається капсульним, бо його мешканці живуть у так званих капсулах – місцях для спання, схожих, мабуть, на бджолині соти. У готелі є і загальна для всіх кімната. Кожна капсула в готелі обладнана всіма сучасними зручностями, зокрема там є телевізор, Інтернет, світло, хороше ліжко, але відсутній простір. Ціна номера в такому готелі коливатиметься у межах $24-$49 за одну ніч.

 

Hostel Celica у Словенії

Цей костел називають наймоднішим за версією всесвітньовідомого путівника Lonely Planet. Інший путівник – Rough Guides відносить його до одного із 25 місць, де треба побувати. Тут ви опинитеся… у тюремній камері зі справжніми ґратами. Готель у минулому був справжньою в’язницею!

 

Індійський Green Magic Treehouses

Готель особливий тим, що розміщується… високо на деревах тропічного лісу в одному із селищ Індії. Від землі до готелю відстань – близько 30 м. Кімнати мають сучасне оформлення і зручності. Є навіть гаряча вода. Додаткова послуга – висячий міст, яким туристи можуть пересуватися між деревами. Для будівництва готелю були використані екологічно чисті матеріали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему