Поради

Найкращі серіали про космос

Найкращі серіали про космос

Фантастичні серіали, що розповідають про польоти до інших планет, небезпечні місії космічних дослідників і станції, що розташовані в безкрайньому космосі, давно полюбилися глядачам. У нашому матеріалі ми зібрали найяскравіші серіали, темою яких стало підкорення космосу.

Серіал Зоряний шлях: Пікар / Star Trek: Picard 1 сезон

Серіал Зоряний шлях: Пікар
Серіал Зоряний шлях: Пікар
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2019;
  • IMDB: 7.90;

«Зоряний шлях: Пікар» - американський телесеріал, восьмий у франшизі «Зоряний шлях», в центрі якого персонаж Жан-Люк Пікар. Дія розгортається в XXIV столітті, через двадцять років після подій фільму «Зоряний шлях: Відплата» (2002), на сюжетну лінію вплинуло руйнування Ромула в хронології фільму «Зоряний шлях».

Минуло вже двадцять років з того самого дня, який перевернув життя адмірала Жан-Люка Пікара. Приголомшливі пригоди, боротьба зі злом в ім'я життя і подорожі крізь Всесвіт залишилися далеко позаду. Тепер свої дні він проводить не на містку корабля, а в затишному родинному домі. Прогулянки до зірок він змінив на виноградники, а замість екіпажу поруч лише вірний пес Номер Один. Але щоночі, звертаючи погляд вгору, Жан-Люк подумки переноситься вглиб Галактик, знову переживаючи ті відчайдушні дні своєї служби. Земля так і не стала йому будинком. Серце капітана розривалося від розуміння того, що все скінчено.

Однак, дивна зустріч з дівчиною на ім'я Даджен змусила Пікара вкотре переконатися в мінливості долі. Його нова тендітна знайома виявилася дуже цікавою особистістю, з великою кількістю загадок, розгадати які відважному капітанові доведеться, щоб врятувати не тільки її, але і безліч інших людей. Не навчений залишати справи невирішеними, адмірал Пікар повертається до свого покликання. Капітанський місток, старі друзі і нові пригоди знову чекають кращого війна Зоряного Флоту.

Серіал Агенти Щ.И.Т. / Agents of S.H.I.E.L.D. 7 сезон

Серіал Агенти Щ.И.Т
Серіал Агенти Щ.И.Т
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 07.06.2020;
  • IMDB: 7.50;

«Агенти Щ. И. Т.» - американський супергеройський телесеріал, заснований на однойменному коміксі компанії Marvel про вигадану організацію по боротьбі зі злочинністю, є частиною кінематографічного всесвіту Marvel. Історія починається з того, що агент Філ Колсон, який вижив після подій фільму «Месники», працює в «Щ. И.Т. » разом з новою командою.

Автори серіалу підготували глядачам чергову порцію приголомшливих історій про протистояння команди справжніх професіоналів представникам кримінального світу. Головні дійові особи беруться за розслідування справ, пов'язаних з найнебезпечнішими злочинцями. Кожна нова сутичка з негідниками - це не тільки бій, але і складна боротьба інтелектів, адже часом буває важливіше обставити противника, ніж дати йому бій лоб в лоб.

Звичайно ж, якби не представники цього загону, то навряд чи б Щ.И.Т. коли-небудь домігся успіхів. Очолює команду видатний агент Філ Колсон. Він вміє згуртувати колектив і знайти спільну мову з кожним агентом. Під його управлінням знаходяться справжні таланти. Мей - відмінний пілот, яка чудово володіє, до всього іншого, рукопашним боєм. Агент Уорд виділяється приголомшливими здібностями, які, чомусь, все одно не вселяють в нього впевненість. Персонаж завжди намагається розвиватися, щоб бути ще кращим. Не можна не відзначити відмінну дівчину-біохіміка Сіммонс, яка знає про свою роботу кожну деталь. Скай - справжній комп'ютерний геній, який використовує хитромудрі пристосування, щоб отримати доступ до прихованої інформації.

Серіал Вир / The Eddy 1 сезон

Серіал Вир
Серіал Вир
 
  • Країна: Великобританія, Німеччина, США;
  • Дата виходу: 09.05.2020;

Серіал "Вир" - це захоплююча музична драма, створена авторами "Одержимості" і знаменитого "Ла-Ла Ленда". У серіалі йтиметься про невеликий паризький клуб, де постійно проходять виступи музичних груп. Головний герой майстерний джазовий піаніст з Нью-Йорка на ім'я Еліот Удо, який переїхав до Парижа, і там купив частину клубу «Вир». Він - дуже талановитий молодий чоловік, джазовий піаніст, який з кожним днем ??стає все більш і більш просунутим в своєму напрямку, адже постійно тренується і прагне все до нових висот. Вечорами тут збираються слухачі, які з радістю оцінюють виступи місцевої групи, де значиться і головний персонаж цього серіалу.

Клуб не приносить абсолютно ніякого прибутку, скоріше він навіть збитковий. Можливо, річ у тім, що його партнер по бізнесу просто обманює його. А тут ще у Еліота зав'язуються стосунки зі співачкою Майєю, яка виступає на сцені «Виру». Відносини ці не можна назвати найпростішими. Плюс до всього піаніст не хоче, щоб хтось знав про його минуле.

А одного разу до Еліота в клуб приїжджає його п'ятнадцятирічна дочка Джулі…

Серіал 5-а авеню / Avenue 5 1 сезон

Серіал 5-а авеню
Серіал 5-а авеню
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2020;
  • IMDB: 6.20;

Туризм в минулому - це подорожі на незвідані землі представниками європейських країн, які були впевнені, що відкриють шлях до Індії, але в підсумку виявилися в Америці. Сучасний туризм - поїздки по державах з метою подивитися визначні пам'ятки і спробувати місцеву гастрономію. Туризм в майбутньому - час, де туризм не загубить своєї актуальності. Люди тут будуть робити все можливе, щоб якомога швидше отримати відпустку і вирушити у подорож по космосу.

Найпопулярніший маршрут - планети Сонячної системи. У центрі уваги цієї історії виявляється молодий комік, який теж обожнює такі подорожі. Саме з них він і отримує безліч матеріалів для створення своїх захоплюючих і смішних текстів. Звичайно ж, у персонажа є особлива мета - він мріє стати чудовим гумористом, найкращим стендапером у Всесвіті! Головний герой проведе довгі вісім тижнів на борту лайнера "Галактика Джадда", де постарається отримати досить вражень, щоб розповісти своїм слухачам про те, що довелося побачити і з чим довелося зіткнутися.

Серіал Летючі крізь ніч / Nightflyers 1 сезон

Серіал Летючі крізь ніч
Серіал Летючі крізь ніч
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2018;
  • IMDB: 5.90;

Летючі крізь ніч 1 сезон - американський телесеріал в жанрі фантастики з елементами хоррору. Заснований на однойменному оповіданні і серії оповідань автора «Ігри престолів» Джорджа РР Мартіна.

Фантастичний захоплюючий трилер, події якого відбуваються, природно, в майбутньому, розповість про вісьмох вчених і екстрасенс-телепата, які рвонули до межі Сонячної системи на космічному кораблі The Nightflyer. Доля рідної людської планети висить на волосині. Саме тому люди роблять спробу порятунку Землі.

Вчені хочуть налагодити контакт з інопланетянами, але не так легкий їх шлях до заповітної мети. Вони організують експедицію до далеких зірок і планет за межами Сонячної системи. Десь на кордонах галактики знайдені сліди інопланетного космічного корабля, який може стати шляхом до порятунку Землі. Однак незабаром стає ясно, що операція просто так не завершиться, адже навіть бортовий комп'ютер виявляється проти людського проникнення на палубу чужого корабля. Хто б що не говорив, але попереду головних персонажів чекає воістину жахливе випробування.

Серіал Проект засекречено / Project Blue Book 2 сезон

Серіал Проект засекречено
Серіал Проект засекречено
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2019;
  • IMDB: 7.60;

Джон Аллен Хінек довгий час працював астрономом. Він ніколи не бачив в космосі нічого незвичайного, що не міг би пояснити. Головний персонаж упевнений, що інопланетян не існує, однак на роботі йому доводиться з разу в раз ставити під сумнів свої погляди, адже чоловік працює з капітаном повітряних сил США Майклом Квінном. Вчений і вояка займаються розслідуваннями дивних справ. У багатьох документах вказується те, що в небі над Америкою часом з'являлися численні представники інопланетних рас. Невпізнані літаючі об'єкти вдавалося навіть сфотографувати, проте довести їх приналежність до розумних істот так і не вийшло. У чому ж річ? Чи вдасться головним персонажам впоратися з настільки дивними розслідуваннями?

Серіал Орвілл / The Orville 2 сезон

Серіал Орвілл
Серіал Орвілл
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2018;
  • IMDB: 8.00;

Орвілл 2 сезон - серіал про пригоди екіпажу розвідувального корабля «Орвілл».

На капітанському містку - Ед Мерсер, якого грає творець і головний сценарист серіалу Сет Макфарлейн. До своїх сорока років Мерсер впевнився, що ось-ось і йому нарешті дадуть покерувати власним кораблем, але трапляється дещо цікавіше: він застає дружину в ліжку з прибульцем. Життя котиться під укіс: розбірки, розлучення і розчарування. Про подорожі в космосі перший час якось навіть не думається, але начальство вирішує, що Мерсеру пора б вийти з депресії прямо на капітанський місток. Він погоджується і тут же дізнається, що старпомом у нього буде ... його колишня дружина Келлі Грейсон.

За 12 серій першого сезону Мерсер ухитряється прийняти пологи у інопланетянина-чоловіка, повалити авторитарну диктатуру, закохатися в прибульця, який спокусив його дружину, переспати з авантюристкою з майбутнього і відвідати планету, де будь-якого можуть лоботомувати за те, що він отримав безліч «дизлайків». 

Серіал Простір / The Expanse 4 сезон

Серіал Простір
Серіал Простір
 
  • Країна: США
  • Дата виходу: 2019
  • IMDB: 8.50

Після колонізації Сонячної системи пройшло дві сотні років. Деякі планети, такі як Марс, здобули незалежність. На Церері ведеться видобуток льоду для Землі. Детектив Міллер, який живе на Церері, отримав завдання знайти зниклу дівчину, дочку одного бізнесмена.

Паралельно екіпаж вантажного судна «Кентербері», повертаючись на Цереру з вантажем льоду, приймає сигнал біди і відправляє рятувальний човен під командуванням другого помічника Джеймса Холдена, після чого «Кентербері» атакує невідомий корабель. Після атаки виживають п'ятеро. Їх рятують марсіани. Але за цим слідує нова атака, вже на марсіанський зореліт.

Пізніше виявляється, що всі події взаємопов'язані...

Серіал Загублені в космосі / Lost in Space 2 сезон

Серіал Загублені в космосі
Серіал Загублені в космосі
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2019;
  • IMDB: 7.30;

Сюжет наукової драми розповідає про представників сімейства Робінсонів. Головні персонажі відправляються в далеку космічну подорож. Вони тримають свій шлях до іншої планети, проте незабаром їх корабель опиняється в епіцентрі просторово-часової аномалії, яка забирає корабель за мільйони світлових років від точки, куди їм потрібно було спочатку дістатися. Тепер головні дійові особи, а саме екіпаж корабля, серед яких і дорослі і діти, повинні згуртуватися, щоб вижити в умовах невідомого і холодного космосу.

Серіал Криптон / Krypton 2 сезон

Серіал Криптон
Серіал Криптон
 
  • Країна: США;
  • Дата виходу: 2019;
  • IMDB: 7.00;

Криптон 2 сезон - фантастичний серіал про життя дідуся Супермена, Ела, на планеті Криптон.

Саме тут розгорнулася велика боротьба за чесне ім'я сімейства Елів, яке намагається відновити головний герой. Численні наклепи і зрада тих, кого персонаж колись вважав друзями, призвели до того, що тепер дідусеві Кларка Кента належить вести нерівну боротьбу з тими, хто уявив себе вище всіх інших. Ел і багато його послідовники готові кинути виклик негідникам, захистивши честь не тільки Елів, але і запобігши трагедії світового масштабу. Другий сезон серіалу обіцяє бути не менш напруженим і цікавим, а знайомі персонажі все частіше будуть давати про себе знати!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: серіали
В тему