Поради

Топ 11 комедійних серіалів Нетфлікс

Топ 11 комедійних серіалів Нетфлікс

Коли ми думаємо про трансляцію телепередач та фільмів, перше, що спадає на думку більшості з нас, - це Netflix, і з поважних причин це зараз домінуюче джерело для трансляції різноманітних шоу. Зараз сервіс доступний на різних пристроях у понад 190 країнах. Netflix пішов від простого способу прокату фільмів та телевізійних передач, звернувшись пізніше до розробки та фінансування оригінального програмування.

Грейс і Френкі / Grace and Frankie (2015 – теперішній час)

5 сезонів, 65 епізодів

Користувачі Netflix певного віку, ймовірно, не помітили цю драматургію від Марти Кауффман та Говарда Дж. Морріса про двох друзів-септуагенаріїв (Джейн Фонда та Лілі Томлін), які оголошують, що закохані та мають намір одружитися.

У головних ролях Джейн Фонда (Грейс Хансон) та Лілі Томлін (Френкі Бергштайн). Історія слідкує за двома друзями після того, як вони з’ясували, що обидва їхні чоловіки не просто партнери по роботі, але також були коханцями протягом останніх двадцяти років.

Дівчата з Деррі / Derry Girls (2018 – теперішній час)

2 сезони, 12 епізодів

Derry Girls - ситком Північної Ірландії, створений та написаний Лізою Макгі. Наразі вийшло два сезони, і планується третій у 2020-му році. Темний гумор створює шалений світ підліткового життя у Північній Ірландії 1990-х.

Дієта з Санта-Кларіта / Santa Clarita Diet (2017-2019)

3 сезони, 30 серій

На відміну від більшості шоу про боротьбу за виживання з зомбі, дієта Санта-Кларіта створена як типовий ситком. Шейла та Джоель - любляча подружня пара, обидва працюють агентами з нерухомості в Санта-Кларіті, Каліфорнія. Однак речі швидко стають темними, коли Шелія перетворюється на зомбі, якого тягне до плоті. Нажаханий тим, що трапилося з його дружиною, Джоел повинен пристосуватися до унікальної ситуації та вирішити, як жити у нормальному сусідстві з жахливою таємницею.

Кінець ***** го світу / The End Of The F *** ing World (2017-2019)

2 сезони, 16 епізодів

Кінець F *** ing світу (Автор: Чарлі Ковелл та режисери Джонатан Ентвустл та Люсі Черняк) - це темна комедія за мотивами комічного серіалу Чарльза С. Форсмана про Джеймса (Алекса Лоутера), розгубленого хлопця 17-річного віку, який вважає, що він психопат. Він має подібні Бонні й Клайду стосунки з Аліссою (Джессіка Барден), однокласницею, пошкодженою неповноцінною сім’єю.

Серіал про двох глибоко занепокоєних, мізантропних підлітків, які знаходять затишок один в одному й які бажають, якщо потрібно, вчиняти злочини підтримувати свої стосунки. Це дивовижно смішно, але справи стають більш серйозними у другому сезоні, коли Алісса залишається керувати наслідками злочинності пари, й на зміну приходить новий психопат.

Любов / Love (2016-2018)

3 сезони, 34 епізода

«Любов» (англ. Love) - американський комедійний телесеріал, створений Джаддом Апатоу, Полом Растом та Леслі Арфін. Хороший хлопець з Середнього Заходу Гас переїхав в Лос-Анджелес, оскільки мріє стати сценаристом. Однак поки він змушений працювати на студії шкільним учителем дитини-актора. Гаса через його занудності кинула дівчина, і йому доводиться переїхати в невибагливу квартиру. Міккі працює продюсером на радіостанції та веде безладний спосіб життя. Після розставання з хлопцем для економії вона заводить сусідку по будинку, Берті. Зіткнення у магазині Міккі та Гаса призводить їх до дружби та, можливо, до чогось більшого.

Маніяк / Maniac  (2018)

1 сезон, 10 епізодів

Маніяк - американський психологічний міні-комедійний драматичний міні-серіал, прем'єра якого відбулася 21 вересня 2018 року на Netflix. Він був створений Патріком Сомервіллом та режисером Карі Джоджі Фукунага. Грунтується на однойменному серіалі норвезького телебачення Espen PA Lervaag.

Маніяк слідкує за двома незнайомцями, Енні Ландсберг та Оуеном Мілгрімом, які з’єднуються під час розумного фармацевтичного випробування, проведеного Neberdine Pharmaceutical Biotech під контролем їх вчених, доктора Джеймса К. Мантлерея та доктора Азумі Фуджіта.

Майстер не на всі руки / Master of None (2015-2017)

2 сезони, 20 епізодів

Звільнений у 2015 році «Майстер не на всі руки» Дев Шах (Азіз Ансарі), 30-річний актор, який проживає в Нью-Йорку. Серіал, в основному, демонструє його романтичні, професійні та культурні переживання, коли він намагається пройти свій шлях через життя. Деву важко вибрати правильний шлях, не кажучи вже про те, що він хоче їсти щодня.

Метод Комінскі / The Kominsky Method (2018-2019)

2 сезони, 16 епізодів

Протягом серіалу стає зрозумілим, що в похилому віці виникають проблеми, які ніхто не знає, як подолати, і коли вони продовжують перебувати на борту цього потягу життя, який ближче до смерті, ніж будь-коли раніше, вони вчаться орієнтуватися через біль і зростання характеру.

Начальниця / Girlboss (2017)

1 сезон, 13 епізодів

Girlboss - американський комедійний веб-телевізійний серіал, створений Кей Кеннон. Серіал засноване на автобіографії Sophia Amoruso #Girlboss, яка розповідає про те, як Amoruso заснувала компанію Nasty Gal, працюючи у якості адміністратора безпеки в університеті Академії мистецтв Сан-Франциско. У міру зростання бізнесу вона повинна навчитися справлятися з життям як власний начальник.

Раскосячені / Disjointed (2017-2018)

1 сезон, 20 епізодів

«Раскосячені» - американський комедійний телесеріал з Кеті Бейтс у головній ролі, створений Чаком Лоррі та Девідом Хавербаумом для сервісу Netflix. Після кількох десятиліть участі в кампанії з легалізації марихуани Рут Біле Перо Фельдман (Кеті Бейтс) наймає недавно випустила з коледжу сина і ще кілька «консультантів» з продажу канабісу, щоб вони допомогли їй управляти магазинчиком з продажу лікувальної марихуани в Лос-Анджелесі.

Гарне місце / В кращому світі / Good placе (2016-2019)

4 сезони, 49 епізодів

Майкл Шур відходить від свого звичного ситкома на робочому місці для цієї комедії, що зосереджується на Елеонорі Шелстроп (Крістен Белл), яка після її життя опиняється в «хорошому місці» до кінця. Хоча сказано це тому, що вона вела хороше, альтруїстичне життя, Елеонора знає, що вона дуже жахлива людина та знаходиться лише в цій утопії через помилку свого архітектора (Теда Дансона).

Завдяки цьому безмежному, вигаданому світу, Шур може ризикувати й створити справді гучне шоу, яке все ще стосується моралі та інших філософських питань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: серіали, фільми
В тему

Останні матеріали