Поради

Топ 10 драматичних серіалів Нетфлікс

Топ 10 драматичних серіалів Нетфлікс

Зараз ми живемо в епоху спостереження, де передача відеопослуг означає, що телебачення є постійним. Нові шоу з’являються цілий рік з усіх куточків земної кулі, і послуги часто надаються весь сезон відразу. За це ми повинні подякувати Netflix, який змінив парадигму перегляду телебачення достатньо, щоб багато хто зараз це імітував. Але лише одиниці наближаються до того, що Netflix готовий витратити на оригінальний контент. Він дебютує з десятками оригінальних телесеріалів щороку в прямому ефірі та анімації.

13 причин чому / 13 Reasons Why (2017-2019)

3 сезони, 39 епізодів

Історія починається, коли наш оповідач, Клей Дженсен, надсилає таємничий пакет комусь на ім’я Дженні. Незабаром ми дізнаємось, що в упаковці міститься аудіозапис про самогубство Ганни Бейкер, дівчини, яка вбила себе близько двох тижнів тому. В упаковці загалом сім касетних стрічок і тринадцять історій. На першій стрічці Ханна каже своїм слухачам, що вона несе в собі певну відповідальність за свою смерть і що стрічки пояснять, чому. Після прослуховування кожна людина повинна дати стрічки наступній людині у списку.

Берлінські лягаві / Dogs of Berlin (2018)

1 сезон, 10 епізодів

Собаки Берліна акцентують увагу на вбивстві німецько-турецької зірки футболу Оркана Ерде. Щоб розкрити правду вбивства, 2 працівники поліції відправились в глиб кримінального підберезня Берліна. Список потенційних підозрюваних є довгим та важким, починаючи від неонацистів до берлінської мафії, але чи правда це призведе їх до темнішого шляху? Наскільки глибоко лежить ця змова?

Джессіка Джонс / Jessica Jones (2015-2019)

3 сезони, 39 епізодів

У 1 сезоні серіалу, заснованого на персонажі Marvel Comics, колишня супергероя Джессіка Джонс відкриває власне детективне агентство після того, як її супергеройська кар’єра закінчується. Спочатку її найняли для розслідування зникнення студента Нью-Йоркського університет. Розслідування Джонс доводиться до драматичного повороту, коли з’являється загадкова постать на ім’я Кілграйв та виводить минуле Джонс на світ.

Дощ / The Rain (2017-2019)

3 сезони, 21 епізод

Після того, як жорстокий вірус знищує більшість населення, двоє молодих побратимів починають небезпечні пошуки безпечного місця. Дощ поширює смертельну хворобу з катастрофічними наслідками, й група тих, хто вижив, намагається втекти від загадкових ворогів, що їх переслідують. Це добре створений серіал для перегляду, якщо ти в належному настрої, щоб відкрити себе всесвіту.

Корона / The Crown (2016-2019)

3 сезони, 30 епізодів

Корона вивчає раннє правління англійської королеви Єлизавети II. Серіал прекрасно спрямований у розкішних, але непохитних тонах, адже молода Елізабет (Клер Фой) - щойно одружена з Філіпом, герцог Едінбургський (Метт Сміт, граючи проти типу) - спочатку живе привілейованою принцесою, перш ніж переходити на посаду королеви. Звідси, як запевняє її бабуся, між собою будуть протиставлятися дві Єлизавети: молода жінка з власними надіями та мріями, та королева, життя якої буде сповнене обов’язку та жертовності. «Але корона повинна завжди перемагати».

Лемоні Снікет: 33 нещастя / A Series of Unfortunate Events (2017-2019)

3 сезони, 25 епізодів

Після втрати своїх батьків у таємничому вогні троє дітей Бодлера стикаються з випробуваннями, скорботами та злим графом Олафом у своїх доленосних пошуках, намагаючись розкрити темні сімейні таємниці.

Трьох сиріт Бодлера відправляються жити з далеким родичем, якого називають графом Олафом, який виявляється брудним та жорстоким актором, й зовсім не здібним опікуном. Граф Олаф змушує дітей виконувати кропіткі справи та готувати необгрунтовані обіди для своєї театральної трупи.

Нарко / Narcos (2015-2017)

3 сезони, 30 епізодів

«Наркос» - найпопулярніше шоу в Netflix, принаймні згідно з широко розповсюдженим аналізом 2017 року. Важко точно визначити, яка саме частина шоу робить її такою популярною - можливо, це кокаїн, гроші чи насильство або, несподівано, всі ці агенти DEA. Це хронічний погляд на злочинні подвиги колумбійського наркомана Пабло Ескобара, а також багатьох інших наркоманів, які мучили країну протягом багатьох років.

Рівердейл / Riverdale (2017-2019)

4 сезони, 58 епізодів

Рівердейл - це драма про групу підлітків, заснована на класичних коміксах Арчі. У серіалу набагато темніший тон, ніж у коміксах, події обертаються навколо вбивства місцевого хлопчика-підлітка, незаконної справи між 15-річним студентом та дорослим вчителем та конкурентних дружніх стосунків. Тіло мертвого з викривленим обличчям показується в довжину після утоплення, а різні персонажі мають таємниці, пов’язані з вбивством.

Тихе маленьке містечко Рівердейл перевернуто догори ногами після того, як його вразила таємнича смерть Джейсона Блоссома, популярного учня середньої школи та члена найпотужнішої сім'ї в місті. Рівердейл може бути не таким невинним, як здається.

Родовід / Bloodline (2015-2017)

3 сезони, 33 епізоди

Розташований у штаті Флорида Кіс, Bloodline зосереджується на згуртованій родині чотирьох дорослих братів і сестер, таємниці та шрами яких розкриваються, коли їх брат, чорна вівця, повертається додому.

Брати та сестри - спадкоємці прекрасної будівлі, у якій проживає їхня родина вже 50 років. Це їхній будинок дитинства з багатьма чудовими спогадами, але глибоке темне минуле містить багато нерозгаданих казок. Все поєднане робить майбутнє дуже невизначеним.

Ліллехаммер / Lilyhammer (2012-2014)

3 сезони, 24 епізоди

Бос Нью-Йоркської мафії Франк Тальяно свідчить проти своїх однодумців і переселяється з новою особистістю в Ліллехаммер в Норвегії, де незабаром стають очевидними «культурні відмінності». Нью-йоркський гангстер переховується в сільському Ліллехаммері після свідчень проти своїх колишніх соратників.

Перехід від шановного гангстера, якого боялися у Нью-Йорку, до того, щоб стати безробітним іммігрантом у Норвегії, не простий. Френк незабаром виявляє, що для досягнення успіху в цьому сільському норвезькому суспільстві він повинен вдатися до своїх старих способів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: серіали, фільми
В тему