Поради

Що подарувати чоловікові на 14 лютого (День святого Валентина)

Що подарувати чоловікові на 14 лютого (День святого Валентина)

Історія Дня всіх закоханих

День святого Валентина, який, зокрема, відомий як «День всіх закоханих», щорічно відзначається 14-го лютого мільйонами людей по всьому світу. Назва свята походить від імені християнського святого Валентина, який, за повір’ями, був покровителем кохання. Сьогодні достеменно невідомо, чи справді ця персоналія існувала, проте, свято стало популярним та дуже поширеним  всіх країнах світу починаючи з ХХ сторіччя. Цей день заведено проводити разом зі своєю другою половинкою, дарувати одне одному незабутні емоції, валентинки, та, звісно, подарунки. Як чоловіки, так і жінки прагнуть здивувати свою пару цікавими презентами, але не завжди мають уявлення, що саме слід подарувати.

Чим здивувати свого чоловіка у День святого Валентина?

Багато жінок особливо переймаються цим питанням, оскільки зробити приємний подарунок своєму хлопцеві або чоловікові - доволі нелегке завдання. Зокрема якщо ви прагнете, щоб подарунок був оригінальним, незвичайним, викликав щирі емоції та здивував вашого коханого. Якщо ви сумніваєтеся щодо подарунка, то ця стаття допоможе вам у виборі.

У суспільстві панує стереотип стосовно того, що дарувати подарунки на свята - прерогатива виключно чоловіків. Але чоловіки також люблять сюрпризи, і їм особливо приємно отримувати оригінальні та зворушливі презенти від своїх обраниць. Щоб обрати кращий подарунок, вам слід врахувати не лише вподобання вашого чоловіка, а і його спосіб життя. Наприклад, якщо ваша друга половинка веде активний спосіб життя, то чудово підійде подорож в інше місто чи країну, абонемент в спортивний клуб або басейн, різноманітні девайси для занять спортом, тощо.

Хочете здивувати вашого чоловіка солодким подарунком?

Багато хто полюбляє смаколики, але особливо приємно отримати оригінальні та нетривіальні солодощі. Наприклад, ви можете замовити в кондитерській торт або тістечка з власним дизайном, зокрема, додати ваше спільне фото на десерт, написати на ньому побажання. Також ваш чоловік буде приємно вражений, коли торт буде виконаний у стилістиці його улюбленого фільму, книги чи заняття. Таким чином ви не лише покажете свою увагу до коханого, а ще більше закохаєте його в себе.

Солодкий подарунок на День святого Валентина
Солодкий подарунок на День святого Валентина

Романтичні подарунки на 14 лютого

Ваш чоловік справжній романтик? Чому б Вам не зробити для нього романтичний презент? Ви можете сходити з ним на місце вашого першого побачення, і ніби заново закохатися. Влаштуйте своєму обранцеві вечерю вдома з переглядом романтичного фільму. Напишіть для свого чоловіка пісню про свої почуття до нього. Чоловіки, хоч якими неприступними та стриманими вони б не здавалися, насправді чуттєві та люблячі. Ви не лише приємно здивуєте свою пару таким оригінальним та незвичним презентом, а й ще більше укріпите ваші стосунки.

Бюджетні варіанти подарунків

У Вас не вистачає коштів, але ви маєте неймовірне бажання зробити своїй половинці приємне - в нас є перелік варіантів, які якнайліпше для цього підійдуть:

  • Подарунок власноруч. Намалюйте його або ваш спільний портрет. Вмієте вишивати? М’який светр буде не лише зігрівати вашого чоловік, але й повсякчас нагадувати про вашу любов.
  • Зробіть подарунковий бокс, і покладіть в нього багато дрібниць, які є необхідними та приємними. Це можуть бути шоколадки та солодощі, чохол для телефону, навушники, зворушливі та незвичайні листівки, кава, засоби для догляду за шкірою та волоссям, парфуми. Загалом, усе, що вам забажається.
  • Книга завжди буде одним із найкращих подарунків. Ви можете придбати колекцію книжок улюбленого автора коханого. Якщо чоловік захоплюється чимось конкретним, то доречно буде презентувати тематичну книгу, наприклад, про історію автомобілів або музичної групи, біографію видатної особистості, тощо.

Загалом, нині є безліч опцій для бюджетних дарунків. Ви можете також замовити презент в інтернет-магазинах або на міжнародних сайтах, наприклад Joom або Aliexpress. Це значно зекономить ваші кошти та сили, оскільки ви можете обрати подарунок не виходячи з домівки.

Що подарувати чоловікові на 14 лютого?
Що подарувати чоловікові на 14 лютого?

Практичні варіанти

Звичайно, нам хочеться, аби наші подарунки були не тільки оригінальними та закохували в себе, а й практичними та необхідними у житті. Одним з найбільш практичних та довговічних варіантів є придбання годинника. В залежності від вашого бюджету, ви можете знайти цікаві рішення в мас-маркеті, середньому ціновому сегменті та люксовому сегменті. Годинник буде не лише довго служити та виконувати практичну роль - показувати час, а й зробить образ вашого чоловіка більш солідним та витриманим.

Серед інших варіантів можна сміливо розглядати придбання смартфону, особливо, якщо ваш чоловік давно виказував бажання купити новий. Ми користуємося телефоном щодня, вдома і на роботі, і саме цей девайс давно став незамінним у нашому житті. Окрім того, що чоловік буде використовувати його щодня, такий подарунок доволі довговічний: якісні моделі слугують своїм власникам 2-3 роки та більше.

Як обрати оригінальний подарунок на 14 лютого чоловікові?

Звичайно, найкращий та найбільш вірний вибір - це запитати в нього самій. Але такий варіант підходить не всім. Ваша мета - здивувати та зробити сюрприз? Попросіть його друга дізнатися про бажання та мрії коханого. Але, якщо ви не впевнені в тому, чи саме цей предмет в повній мірі виразить ваші почуття до нього, то ви можете ризикнути і обрати презент на свій смак. Цей варіант більше підходить тим парам, які вже давно разом і добре знають інтереси та бажання одне одного.

Перед тим, як піти за покупками, слід накидати невеличкий план: список варіантів, які вам сподобалися, місця, де це можна придбати, та продумати бюджет. Зважайте на те, що не всі подарунки можуть продаватися у вашому місті. У такому випадку хорошим рішенням буде замовлення онлайн. Але, при замовленні через Інтернет, вам необхідно врахувати час, який може зайняти доставка. Якщо ви плануєте купляти презент в інтернет-магазині, то слід потурбуватися про це завчасно.

Пам’ятайте, що якщо вам необхідно терміново купити презент для чоловіка, а часу та ідей немає, то гарним рішенням стане придбання подарункового сертифіката. Такі сертифікати, як правило, дають змогу щось придбати чи отримати певну послугу у вказаному грошовому еквіваленті. Ви можете знайти подібні сертифікати у барбершопах, спа-салонах, тренажерних залах, в магазинах одягу та аксесуарів. Оскільки часто вони представлені у різних номіналах, то ви зможете купити той, що найкраще підходить вашому бюджету.

Що не варто дарувати на День святого Валентина?

Хоча варіантів і простору для фантазії безліч, проте, є певні категорії речей, які ми не радимо дарувати своєму чоловікові на 14 лютого. Перш за все, це речі та предмети, які не будуть практичними та потрібними для вашого чоловіка в повсякденному житті, а також ті, які не відповідають його образу життя. Наприклад, якщо ваш обранець фрілансер та працює дистанційно, то придбання нового костюму або формальної краватки не буде найкращим рішенням.

Також є певні категорії предметів, які ми не радимо дарувати взагалі:

  • Якщо ви хочете закохати чоловіка у свій подарунок, не слід купляти щось смішне та кумедне. Це не лише недоречно, але й може образити людину.
  • Непотрібні речі, якими він не буде користуватися. Статуетки, різноманітна символіка Дня святого Валентина, м’які іграшки-сердечка, декорації до 14 лютого - навряд чи він буде користуватися цим.
  • Стандартні та банальні подарунки, наприклад шкарпетки, спідня білизна чи алкоголь. Якщо ви хочете подарувати спідню білизну, то зверніть увагу на справді якісні бренди та сучасні дизайни. Шкарпетки дарувати також можна, але вони мають бути якісними та незвичайними.
  • Неякісні речі та підробки. Краще купити щось від локального виробника за невелику ціну, аніж купляти неякісні та недовговічні підробки.
  • Одяг та взуття. Ви не можете знати достеменно розмірні сітки всіх брендів, тому прогадати з розміром в такому випадку дуже просто.

Сподіваємося, що наш поради допоможуть вам обрати цікавий та оригінальний подарунок для вашого чоловіка, який його здивує та закохає у вас з ще більшою силою. Адже День святого Валентина - це зворушливе та особливе свято для кожної пари та подружжя. Приділяйте увагу та кажіть слова кохання своєму обранцеві не лише 14 лютого, а кожен день: для того, щоб виразити свої почуття, не потрібен окремий привід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки
В тему